Salate de boeuf

Salate de boeuf inspirate dintr-o serie de retete culinare care sa te ajute sa pregatesti cea mai buna salata pentru ocaziile speciale si mesele festive.

Salata de boeuf este o reteta traditionala romaneasca pe care o gatim de obicei de sarbatori. Este o combinatie delicioasa de bucatele de carne de vita (sau pui), legume taiate cubulete si muraturi, toate ingredientele fiind imbracate in maioneza si ornate dupa propria dorinta.


Salata de boeuf clasica

Salata de boeuf este o reteta traditionala romaneasca pe care o preparam de obicei de sarbatori, Craciun sau Anul Nou. Este o combinatie delicioasa de bucatele de carne de vita sau pui, legume taiate cubulete, imbracate in maioneza si cu un gust unic echilibrat de muraturi.

De obicei pregatim o cantitate mai mare de salata de boeuf, pentru intreaga familie dar si invitatii la masa de Craciun sau revelion. Evident, putem pregati aceasta reteta culinara oricand, nu doar de sarbatori. Cantitatile ingredientelor pot sa difere in functie de gusturi. De obicei, cantitatea de muraturi sau maioneza schimba gustul semnificativ. 

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies