Hai si tu in grup!

Inscrie-te in comunitate si vino alaturi de mamicile din grupul Nastere!

Conecteaza-te

Metode moderne de nastere

Metode moderne de nastere pe care le poti considera potrivite pentru tine sunt nasterea in apa, nasterea la domiciliu, nasterea Leboyer, nasterea orgasmica, tehnica Lamaze,etc. Afla care sunt cele mai bune solutii de ameliorare ale durerilor nasterii si cum poti avea o nastere cat mai usoara prin metode alternative, fara medicamente.

Elle TENS – Travaliu fara dureri cu tehnologia Opti Max

Elle TENS – Travaliu fara dureri cu tehnologia Opti Max

TENS este acronimul pentru Stimulare Nervoasa Electrica Transcutanata. Prin intermediul electrozilor adezivi, impulsurile sunt transmise prin piele pentru a reduce senzatia de durere.

De ce ai utiliza un dispozitiv bodyclock Elle TENS?

Cel mai important motiv este ca vei putea naste natural, fara calmante si fara anestezie.

Aparatele TENS sunt deja folosite cu succes de moase in multe tari. Bodyclock a creat aparate de ultima generatie pentru obstetrica, cu functionalitate multipla si usor de folosit, care alina durerile din timpul travaliului.


Nasterea in apa - avantaje si riscuri

Nasterea in apa - avantaje si riscuri

Nasterea in apa este o metoda alternativa pe care tot mai multe femei o aleg pentru ca reduce disconfortul din timpul nasterii. Daca se respecta igiena si se tine cont de riscurile implicite, nasterea in apa poate deveni o metoda uzuala.

Avantajele in cazul alegerii acestei metode sunt multiple, mai ales pentru mama. Trebuie insa luate in considerare toate riscurile implicite si cazurile care constituie contraindicatii.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru