Echipa noastra

Anca Spânu

Anca Spânu

Fondator, Manager proiect, Continut web

Sunt sigură că, la fel ca și mine, momentul în care ai devenit mamă a schimbat total perspectiva ta asupra vieții. Ai descoperit probabil răni pe care nu știai că le ai, pasiuni pe care le uitasei și o forță incredibilă de a te descoperi. Nașterea unui copil ne transformă și dezvăluie puterea incredibilă a iubirii și a dăruirii, dar totodată aduce în lumină temerile, preocupările și traumele noastre.

Am creat SfatulMamicilor.ro cu scopul de a fi, atunci când ai cea mai mare nevoie de ajutor, soluția de informare pentru problemele tale. De aceea, am ales ca articolele publicate in site și uneltele să fie bine documentate, verificate din punct de vedere al informațiilor medicale și psihologice, clare și cât mai cuprinzătoare.

Imi dedic energia, cunoștințele și experiența pentru a construi o comunitate tot mai mare dedicată mămicilor, în care să ai parte de o experiență utilă și frumoasă.

Andreea Pelau

Andreea Pelau

Continut web, Social Media Manager

Sunt de profesie jurnalist si sunt pasionata de content writing. Cei dragi ma descriu ca fiind o persoana creativa, vesela si optimista. Prin ceea ce scriu imi doresc sa ofer informatii corecte, bine documentate si utile mamicilor care cauta raspunsuri la problemele lor.

Sorin Spânu

Sorin Spânu

Web architect

Tatic, full-stack web developer, antreprenor, ciclist amator.

Tatic fericit de Alexandra si Monica cu care iubesc sa imi petrec timpul (cat de mult pot). Cand nu construiesc castele de LEGO si fac repetitii de prezentari de moda la care participa elita papusilor Barbie si Disney, citesc despre ultimele tendinte in tehnologie, realizez aplicatii web complexe sau sunt in mijlocul naturii impreuna cu familia.

Consider ca un copil se poate dezvolta normal si armonios doar cu implicarea directa si totala a ambilor parinti.

Irina Ioana Matei

Dr. Irina Matei

Medic specialist obstetrica-ginecologie

Competențe în histeroscopie, colposcopie, ecografie obstetrica ginecologie, reproducere umana asistata

Medic specialist ecografie pelvină, reconstrucție 3D, Chirurgie ginecologică minim invazivă

Contact: Spitalul Wellborn, Baneasa

Telefon: 031.9105

Email: irina.matei@wellborn.ro

Modifică setările cookies