Carti online pentru mamici si copii

Libraria de carti online pentru mamici contine materiale despre copii, planse de colorat si carti educative, ebook-uri cu retete sau sfaturi despre frumusete si sanatate.

Mamicile-autor pun suflet si daruire in aceste carti, folosesc cele mai bune surse de informare si se bazeaza pe experiente din viata lor sau al altor mamici. Parerea ta conteaza si apreciem daca ne oferi feedback!

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând cardurile si construind joculete distractive. Tipareste paginile pe hârtie alba A4 sau pe hârtie cartonata. Decupeaza cardurile folosind conturul ca limita. Poti concepe apoi diverse joculete: aranjarea imaginilor pe litere, amestecarea literelor si a unui card cu imagini si potrivirea lor, joculete din 2-3 litere si imaginile aferente, gruparea imaginilor pe litere sau gruparea imaginilor în ordine alfabetica.

Ghid de liste utile in sarcina

Ghid complet de liste utile pentru fiecare etapa de evolutie în sarcina. Lista analizelor pentru perioada sarcinii, lista de alimente recomandate în sarcina, lista de obiecte necesare pentru bagajul de maternitate ... sunt doar câteva exemple de liste pe care le vei scrie în perioada sarcinii. Lucrurile pot fi însa mult mai usoare daca folosesti acest ghid de liste utile pentru întreaga perioada a sarcinii.

Sa invatam alfabetul

"Sa invatam alfabetul" este o carte educativa care ii ajuta pe copiii prescolari sa învete alfabetul. Paginile acestei carti pot fi imprimate si folosite ca atare sau imprimate pe hartie cartonata si decupate. Se pot forma trei grupe de carduri si folosite pentru a exersa alfabetul.

Top 10 activitati de Craciun pentru copii

Top 10 activitati de Craciun pentru copii care sa le dezvolte creativitatea si imaginatia. Cartea cuprinde 10 proiecte care pot fi realizate de copii sau impreuna cu ei: globulete, fulgi de zapada din hartie, ghirlande, stelute si alte decoratii, scrisori, acadele si prajiturele. Fiecare proiect este prezentat pas cu pas, insotit de imagini pentru o mai buna intelegere a modului in care se realizeaza. Distractie placuta!

Tabla adunarii

Tabla adunarii poate fi invatata intr-un mod educativ de catre copii. Prima fisa contine tabla adunarii pentru fiecare serie de calcule, insotite de imagini reprezentative. A doua fisa contine doar calcule, fara raspunsuri. Imprima cele doua fise si invata copilul in mod distractiv tabla adunarii. A doua fisa poate fi imprimata de mai multe ori, pentru repetitii. Adunarea poate fi astfel invatata prin joaca!

Planificare activitati

Un tabel util pentru planificare activitati in fiecare saptamana si un calendar saptamanal pentru cursurile speciale la care participa copilul tau. Imprima acest calendar pentru o saptamana: in prima fisa vei completa activitatile in casa pe care copilul tau le-a indeplinit (ex: teme, curatenie in camera, ore la televizor, etc); in a doua fisa poti nota toate cursurile si activitatile la care participa in cursul saptamanii.

Zana Zorilor

Zana Zorilor este un basm scris de Ioan Slavici. Povestea pentru copii se refera la curajul unui baiat de imparat care ii aduce tatalui apa de la Zana Zorilor si mosteneste intreaga imparatie. Citeste prin ce aventuri trece printul dar si cei doi frati ai lui, cum este ajutat de personajele fantastice din poveste si cum se incheie povestea cu bine. Descarca gratuit cartea online - o carte ce contine pe langa poveste, imagini ilustrate.Copilul tau va fi incantat sa asculte povestea si sa coloreze desenele.

Cum l-a pacalit broscuta pe leu

Cum l-a pacalit broscuta pe leu - o poveste pentru copii indiana care ii invata ca prin folosirea inteligentei pot sa iasa din situatii complicate. Leul cere de mancare broscutelor in fiecare dimineata, dar intr-un din zile o broscuta se gandeste cum sa il pacaleasca sa nu le mai ceara mancare. Intreaga poveste se termina cu reusita broscutelor care scapa de fiorosul animal. Cartea contine povestirea si imagini ce pot fi colorate de copii.

Urari si mesaje de 8 Martie

Urari de 8 Martie si mesaje pe care le poti folosi pentru a scrie o felicitare de Ziua Mamei sau pentru a trimite o urare pe cale virtuala. Alege din colectia de urari, pe aceea care se potriveste persoanei careia doresti sa ii urezi un 8 Martie fericit - mama ta, sotia ta, prietenele sau colegele de serviciu. Daca vrei deja felicitari de 8 Martie editate si gata de trimis, pe sfatulmamicilor.ro gasesti mai multe modele.

Lupul si cei 7 iezi

Lupul si cei 7 iezi este o carte online pentru copii care ii invata sa nu deschida usa persoanelor necunoscute. Povestea este educativa fiindca face referire la o familie de 7 iezi zare au deschis usa lupului si au fost mancati de acesta. Mama lor a reusit in final sa ii scape din burta lupului si sa il pedepseasca pe acesta iar povestea se termina cu bine. Cartea de povesti este ilustrata, asa ca desenele pot fi colorate sau pictate de copii.

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies