Carti cu povesti

Carti cu povesti online si imagini ilustrate, carti cu povesti clasice sau scrise de mamici. De la celebrele povesti pentru copii la carti moderne cu actiuni si personaje inspirate din viata reala. Citeste-i povestile copilului tau si deseneaza impreuna cu el, oferind culoare personajelor lui preferate.

Zana Zorilor

Zana Zorilor este un basm scris de Ioan Slavici. Povestea pentru copii se refera la curajul unui baiat de imparat care ii aduce tatalui apa de la Zana Zorilor si mosteneste intreaga imparatie. Citeste prin ce aventuri trece printul dar si cei doi frati ai lui, cum este ajutat de personajele fantastice din poveste si cum se incheie povestea cu bine. Descarca gratuit cartea online - o carte ce contine pe langa poveste, imagini ilustrate.Copilul tau va fi incantat sa asculte povestea si sa coloreze desenele.

Cum l-a pacalit broscuta pe leu

Cum l-a pacalit broscuta pe leu - o poveste pentru copii indiana care ii invata ca prin folosirea inteligentei pot sa iasa din situatii complicate. Leul cere de mancare broscutelor in fiecare dimineata, dar intr-un din zile o broscuta se gandeste cum sa il pacaleasca sa nu le mai ceara mancare. Intreaga poveste se termina cu reusita broscutelor care scapa de fiorosul animal. Cartea contine povestirea si imagini ce pot fi colorate de copii.

Lupul si cei 7 iezi

Lupul si cei 7 iezi este o carte online pentru copii care ii invata sa nu deschida usa persoanelor necunoscute. Povestea este educativa fiindca face referire la o familie de 7 iezi zare au deschis usa lupului si au fost mancati de acesta. Mama lor a reusit in final sa ii scape din burta lupului si sa il pedepseasca pe acesta iar povestea se termina cu bine. Cartea de povesti este ilustrata, asa ca desenele pot fi colorate sau pictate de copii.

Alba ca Zapada si cei 7 pitici

Alba ca Zapada si cei 7 pitici face parte din seria de povesti pentru copii clasice, atat de indragita si datorita desenelor animate create de Disney. Frumoasa fata, alungata de la castel de mama ei vitrega, se refugiaza in casuta piticilor care o primesc cu multa afectiune. Mama vitrega afla de existenta ei si reuseste sa ii ofere un mar otravit. Dar pentru ca orice poveste se termina cu bine, Alba ca Zapada este salvata de print si cei 7 pitici credinciosi.

Croitorasul cel istet

Croitorasul cel istet este o poveste pentru copii care ii invata cum sa fie curajosi si cum sa faca fata provocarilor folosindu-si inteligenta. Povestirea face parte din seria de carti de povesti online scris de Fratii Grimm si poate fi descarcata, imprimata si citita copiilor. Imaginile din carte pot fi colorate de copii.

Cei trei purcelusi

Cei trei purcelusi este o carte distractiva si educativa pentru copilul tau. Personajele sunt ilustrate si pot fi colorate in paginile acestei carti de colorat. Cartea este gratuita, o poti descarca si printa.

Elefantelul Curios

Elefantelul curios este o poveste indragita de copii despre cum i-a crescut elefantului trompa. In aventura lui, elefantelul intalneste mai multe personaje: ursuletul, broasca testoasa,sarpele boa si crocodilul. Cartea cuprinde si desene de colorat pentru copii cu personajele din poveste dar si cu celebrul elefantel Dumbo.

Cenusareasa

Cenusareasa este o poveste clasica, indragita de copii si mai ales de fetite. Povestea este insotita de cateva desene cu frumoasa domnisoara, familia ei si intamplarile din casa si de la palat. Copiii pot colora aceasta carte si pot invata sa repovesteasca basmul cu ajutorul imaginilor.
delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies