Despre noi

Credem că a deveni părinte este cea mai minunată și mai plină de provocări experiență. Credem că din momentul în care ai decis să devii părinte, vei parcurge un drum frumos și încărcat de emoții, dar mai ales, vei avea avea nevoie de sprijin în acele momente grele, pline de îngrijorări, întrebări și frustrări.

Ne dorim să fim acel ajutor important, din acea zi dificilă, din acel moment în care simți că nu știi sau că nu mai poți, tocmai pentru a te bucura, câteva clipe mai târziu, că ai găsit răspunsul sau calea sau puterea de a merge mai departe.

Credem că toți părinții își doresc ce este mai bine și mai frumos pentru copiii lor, iar atunci când nu știu sau nu au forța să le ofere asta, sperăm ca această comunitate să le ofere răspunsuri și încurajări.

Credem că sunt zile mai bune și zile mai grele, zile în care găsim puterea să mulțumim pentru tot ce avem și zile în care ne chinuie gândul că nu suntem părinții perfecți. In ochii cui? Cea mai clară oglindă a performanțelor noastre în rolul de părinte este copilul. Fericirea, zâmbetul, cuvintele și emoțiile lui sunt cele care descriu cel mai bine cât de aproape ești de idealul său.

Cu aceste credințe și inspirați din experiența noastră și a prietenilor noștri, am creat o comunitate online dedicată mămicilor, un loc în care informația corectă și completă să fie direcția principală a acestui proiect.

Știm ce probleme întâmpină mămicile și cât de importante sunt sfaturile altor mămici atunci când caută o rezolvare, cât de mult contează pentru ele informarea online și cât de uriașă este responsabilitatea noastră în a oferi conținut de calitate, verificat, complet și documentat.

Credem în puterea unei comunități, în ajutorul semenilor, în colaborare și puterea informației, in corectitudine și valori morale. Credem că a fi părinte este cel mai frumos cadou din univers, împachetat în cea mai mare responsabilitate. Credem că este nevoie de un sat întreg pentru a crește un copil și că viitorul lui depinde de întreaga comunitate.

Misiunea noastra

Ne dorim este să oferim mămicilor acces la informații de specialitate, cu un nivel ridicat de calitate și care să răspundă nevoilor acestora. Ne dedicam energia și cunoștintele pentru a concepe articole documentate și unelte folositoare astfel încât problemele și îngrijorările mămicilor să își găsească rezolvarea.

Misiunea noastra Suntem constienți de impactul pe care îl au informațiile online în viața mămicilor, de aceea ne străduim ca toate informațiile prezentate în comunitatea noastră să aibă un standard ridicat din punct de vedere editorial și moral.

Vom pune întotdeauna interesul copilului în topul priorităților noastre, de aceea articolele si uneltele noastre te vor ajuta și ghida pentru a parcurge cu încredere toate etapele minunate din viața unei mame, de la perioada concepției, până când copilul devine adolescent.

Echipa noastra

Suntem o echipă de oameni pasionați de educație și dezvoltare și care își doresc un viitor mai bun pentru tinerele generații. Iar pentru atingerea acestui obiectiv, considerăm că este nevoie de părinți informați, echilibrați și orientați spre dezvoltarea și prosperitatea copilului.

Politica editoriala si de publicitate

Partenerii nostri

Politica de confidentialitate

Politica de utilizare a cookie-urilor

Termeni de utilizare

Reguli de comunitate

Modifică setările cookies