Proiecte si programe dedicate mamicilor

Proiecte, conferinte si cursuri utile dedicate mamicilor, dar si informatii si stiri despre organizatiile care le promoveaza. Afla aici despre programele nationale si locale care vin in sprijinul femeilor si mamicilor!

Fii Bine cu Tine și Copilul Tău va Fi Bine cu El!

Fii Bine cu Tine și Copilul Tău va Fi Bine cu El!

București, 3 decembrie 2014 - Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (I.S.T.T.) anunță organizarea conferinței Fii Bine cu Tine! în data de 7 decembrie 2014, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Evenimentul, aflat deja la cea de-a II-a ediție, are anul acesta tema Fii Bine cu Tine și Copilul Tău va Fi Bine cu El!. Sunt invitați să participe părinți și cei care se pregătesc să devină părinți preocupați de prevenirea experiențelor traumatice, de creșterea capacităților de a se descurca cu situațiile provocatoare și de dorința de a aduce un plus de calitate vieții lor de familie.


Andreea Marin impartaseste experienta DETOX la AtelierEle

Andreea Marin impartaseste experienta DETOX la AtelierEle

A trecut aproape un an de cand Andreea Marin a surprins publicul cu o imagine noua, un tonus imbunatatit si intinerire vizibila.  Odata cu trecerea lunilor, Andreea a demonstrat ca pierderea kilogramelor nu s-a datorat unei diete drastice, cu efecte pe termen scurt, ci unei masuri mult mai sanatoase, de schimbare a stilului de viata.

In luna noiembrie, Andreea Marin vine la workshop-ul “Traieste Sanatos” din cadrul proiectului AtelierEle- worshop-uri de implinire personala, pentru a impartasi experienta DETOX tuturor femeile preocupate de adoptarea unui regim de viata sanatos.


AtelierEle: Ultima saptamana de inscrieri la pret special‏

AtelierEle: Ultima saptamana de inscrieri la pret special‏

Daca esti proaspata mamica, astepti un copil sau iti doresti unul si vrei sa te pregatesti pentru toate provocarile ce vin odata cu implinirea celui mai mare vis al unei femei, fi prezenta in fiecare zi de miercuri din noiembrie la workshop-ul “Bine ai venit pe lume”!  Pentru doar 150 lei, vei avea ocazia sa intalnesti specialisti precum: Prof.Univ.Dr Dan Mircea Enescu (Managerul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu), Anda Pacurar (Psihoterapeut), Simona Cotorbai (Psihoterapeut), Prof. Dr. Simona Maria Vladica (Psiholog), Georgeta Musat (moasa, formator alaptare), dar si pe Luana Danet, redactor-sef Revista Viva si proaspata mamica, ce va impartasi din experienta depasirii unei sarcini cu probleme.


Atelierul de Stil Personal te invata cum sa iti construiesti o imagine impecabila, dupa nastere

Atelierul de Stil Personal te invata cum sa iti construiesti o imagine impecabila, dupa nastere

In luna noiembrie, fiecare seara de marti este rezervata workshop-ului “Stil personal”, locul in care expertii AtelierEle te vor ajuta sa iti definesti stilul, ca o amprenta personala. Sintagma “Azi nu stiu cu ce sa ma imbrac” va iesi definitiv din vocabular, in timp ce sfaturile de frumusete si demonstratiile de coafura si make-up iti vor defini un look de vedeta, pe care vei sti sa il intretii singura in fiecare zi.

Sesiunile vor fi sustinute de specialisti cu o experienta bogata, marcata de reusite si proiecte remarcabile.


Workshop – “Scoala Mamicilor” la Centrul KinetoBebe

Workshop – “Scoala Mamicilor” la Centrul KinetoBebe

Dragi mamici cu burtici si viitori tatici, Centrul KinetoBebe va invita in data de 1 octombrie 2014 ora 17,30 la workshop-ul gratuit “Scoala Mamicilor”.

Viitorii tatici vor primi la sfarsitul cursului un atestat care le acorda dreptul la 10 zile de concediu platit, dupa nasterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000.


In noiembrie, afli totul despre nastere si cresterea copilului

In noiembrie, afli totul despre nastere si cresterea copilului

In luna noiembrie, workshop-ul “Bine ai venit pe lume!” din cadrul proiectului AtelierEle le va ajuta pe tinerele mamici sa inteleaga si sa reactioneze corect in perioada de maternitate si la primele nevoi ale nou-nascutului. Asistenta primita din partea specialistilor sau experienta personala a tinerelor mamici te vor pregati pentru primirea bebelusului tau, iar mediul prietenos de la intalnirile AtelierEle iti vor da un tonus bun in perioada sarcinii.


Speakeri renumiti te invata cum sa traiesti sanatos, la AtelierEle

Speakeri renumiti te invata cum sa traiesti sanatos, la AtelierEle

In luna noiembrie, femeile preocupate de adoptarea unui regim de viata sanatos au ocazia de a invata de la specialisti de top, la workshop-ul Traieste Sanatos, din cadrul proiectului AtelierEle- worshop-uri de implinire personala.

Pe langa principiile esentiale ale unui stil de viata sanatos, speakerii AtelierEle va vor invata ce anume sa alegeti din multitudinea de programe de slabit vehiculate in publicatiile de lifestyle si cum sa parcurgeti drumul de la dieta la un stil de viata benefic, printr-un program personalizat.

Dupa ce a reusit sa isi recapete silueta si tonusul, Andreea Marin vine la AtelierEle sa impartaseasca experienta convertirii la un stil de viata 100% sanatos in conditiile unui program de lucru solicitant.


AtelierEle -Workshop-uri de implinire personala

AtelierEle -Workshop-uri de implinire personala

La inceputul lunii noiembrie, se lanseaza AtelierEle - Workshop-uri de implinire personala, un proiect de educatie afterwork pentru femeia moderna, dornica sa se autodepaseasca. In cadrul fiecarei intalniri, specialisti cu o activitate remarcabila si persoane publice indragite vor impartasi experienta profesionala si personala asupra a patru teme esentiale: Stil de viata sanatos, Stil personal, Antreprenoriat, Sarcina si ingrijirea nou nascutului.


Atelierul Disciplina - Tu si copilul tau

Atelierul Disciplina - Tu si copilul tau

"Copilul este ca o oglinda care te ameteste putin. Sau ca o fereastra. Totdeauna copilul te intimideaza ca si cand stie el ce stie. Nu te inseli, pentru ca spiritul lui este puternic, inainte ca tu sa i-l pipernicesti." - Antoine de Saint-Exupery

Dragi mamici si tatici, va invitam la atelier pentru a aborda cel mai « spinos » subiect al relatiei parinte-copil: disciplina.


Proiectul Promoveaza femeia

Proiectul Promoveaza femeia

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă implementează proiectul strategic POSDRU/71/6.3/S/33543 "Promovează femeia".

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea capacităţii Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă de a facilita integrarea femeii pe piaţa muncii şi promovarea principiului egalităţii de şanse şi de gen, eliminarea practicilor discriminatorii.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru