Stiri si evenimente pentru mamici si copii

Actualitate si stiri din intreaga lume. Afla noutati legate de contextul politic si financiar, anunturi despre economie si legislatie dar si stiri despre vedete si celebritati straine.

Platforma Tech a Break - Pauza de tehnologie din Orange smart shop

Platforma Tech a Break - Pauza de tehnologie din Orange smart shop

Orange lansează platforma Tech a Break cu evenimente găzduite de Orange smart shop. Gândit ca hub de comunicare pentru întreaga comunitate, Orange invită persoanele interesate de experiențe inedite de învățare, expoziții sau concursuri digitale, să participe la evenimentele preferate ce se vor desfășura până la finalul anului în Orange smart shop-urile din 13 orașe: Brașov, București, Arad, Bacău, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.

Adresat tuturor persoanelor care vor să ia contact cu noile tehnologii și vor să își dezvolte competențele digitale, de la mic la mare, calendarul de evenimente poate fi consultat pe orange.ro/techabreak, unde acesta va fi actualizat permanent.  

20 de Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 2017 de Ziua Copilului

20 de Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 2017 de Ziua Copilului

Avalanşă de evenimente pentru cei mici de Ziua Copilului anul acesta! Le-am strâns la un loc pentru tine pe cele mai importante dintre ele şi te invităm să petreci 1 Iunie în atmosferă de petrecere!

Vremea va fi călduroasă şi ne va îndemna să petrecem o zi în aer liber. Ne aşteaptă o minivacanţă de 1 iunie şi Rusalii de care părinţii nu vor ezita să profite. Dacă nu plănuiţi să plecaţi din Bucureşti te invităm să vezi lista GOKID de recomandări de 1 iunie 2017 în Bucureşti.

Atențiune, accelerăm... pe 20 mai la București Mall (P)

Atențiune, accelerăm... pe 20 mai la București Mall (P)

Am o căsuță mică, Așa și așa

Și fumul se ridică, Așa și așa

Eu bat la ușa casei , Asa și așa

Și-mi lustruiesc pantofii, Așa și așa.

Ține pasuuuuuul, accelerăăăăăăăăm, atențiuneeeeee, accelerăăăăăăăm.

Recunoașteti versurile? Da, Gașca Zurli accelerează distracția la București Mall, pe 20 mai.

București Mall este spațiul ideal pentru distracție și experiențe minunate pentru copii, părinți și bunici. Si pentru că cele mai simpatice evenimente sunt organizate în weekend, show-ul de sâmbătă, 20 mai, va surprinde întreaga audiență.

Legenda lui Mos Nicolae

Legenda lui Mos Nicolae

In fiecare an, in noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii il asteapta pe Mos Nicolae. Traditia spune ca Mosul le lasa copiilor in cizmulite dulciuri daca au fost cuminti tot anul, sau o nuielusa daca nu au ascultat de parinti. De aceea, copiii isi lustruiesc cizmulitele in seara de 5 decembrie si spera ca dimineata sa gaseasca in ele cadouri.

Legenda spune ca au fost odata 3 surori, fetele unui om sarac, ce nu se puteau marita din cauza situatiei materiale precare a familiei. Nicolae era episcop in vremea respectiva. Stiind necazul familiei, a lasat intr-o noapte un saculet cu aur pentru fiica cea mare.

 

Briana îşi doreste să crească zâmbind!

Briana îşi doreste să crească zâmbind!

"Un copil este atingerea Divinului aici pe Pământ. Raiul îl vezi prin ochii lui, prin sufletul său.". Cu sigurantă vedem Raiul în ochii Brianei. Privirea ei este profundă, puternică, dulce, desi ascunde o luptă imensă.

Deşi venirea mea în această lume a fost una cu multe peripeţii, în momentul în care mama m-a văzut şi mi-a auzit plânsul, sufletul ei a devenit întreg. Oh, dar Dumnezeu a vrut ca totuşi acest dar să fie scump plătit. Sau poate, este ceea ce trebuie să trăiască unii părinţi, ca să poată aprecia cu adevărat ceea ce primesc.

 

Am spus Da creativitatii si povestilor intr-un eveniment Social Moms powered by Danonino

Am spus Da creativitatii si povestilor intr-un eveniment Social Moms powered by Danonino

Conferinta Social Moms „Spune Da creativitatii!” sustinuta de Danonino a incheiat campania cu acelasi nume prin punerea in scena a 5 piese de teatru scrise de copii. „Actorii” ce au dat viata pieselor de teatru au fost  bloggeri de parenting renumiti: Ela Craciun, Dan Cruceru, Anca Serea Sina, Ana Maria Mitrus si Mihai Dragomirescu care au schimbat replici amuzante cu actrita Ioana Ginghina.

Evenimentul a avut si o componenta de parenting sustinuta de Otilia Mantelers si o componenta de nutritie sustinuta de Luiza Pirvu.

Spectacol de burtici, mamici si tatici la Scoala Parintilor Responsabili

Spectacol de burtici, mamici si tatici la Scoala Parintilor Responsabili

Naste Natural (www.nastenatural.ro), un proiect care incurajeaza viitoarele mame sa se informeze despre nasterea naturala, a organizat in aceasta toamna cel mai mare seminar gratuit pentru viitori parinti. Scoala Parintilor Responsabili s-a desfasurat pe 21 octombrie 2016, intre orele 14.00-20.00, la Crown Cismigiu Bucuresti, si a beneficiat de sfaturi oferite de cel mai bine pregatiti specialisti in domeniu.

Pe 21 octombrie 2016 s-au deschis portile primului eveniment gratuit dedicat viitorilor parinti din cadrul proiectului Scoala Parintilor Responsabili organizat de echipa Naste Natural. Crown Cismigiu a gazduit 151 de participanti, dintre care 108 de femei insarcinate si 43 de viitori tatici.

Cum invata copilul empatia si compasiunea. Workshop pentru parinti cu Domnica Petrovai

Cum invata copilul empatia si compasiunea. Workshop pentru parinti cu Domnica Petrovai

Va invitam pe 21 Septembrie la primul workshop pentru parinti sustinut la Montessano de Domnica Petrovai, psiholog si psihoterapeut, la care vom discuta despre cum creștem un copil cu empatie și compasiune față de el și ceilalți în momente de disconfort și conflicte în relații. Cum sa il ajutam sa le gestioneze si sa le depaseasca.

Montessano – Gradinita Scoala in parteneriat cu GOKID lanseaza unprogram de seminarii pentru parintii dornici sa isi sustina copiii cu empatie si iubire neconditionata, pentru ca acestia sa devina adulti responsabili si echilibrati emotional.

Impreuna putem schimba lumea

Impreuna putem schimba lumea

Am inceput sa scriu acest articol cu gandul la un film memorabil “Lista lui Schindler” in care am auzit pentru prima data expresia din Talmud  “Cel ce salveaza o viata, salveaza lumea intreaga” si mi-a ramas in memorie tocmai pentru ca accentueaza importanta fiintei umane.

Fiecare fiinta umana este unica si pretioasa si daca fiecare dintre noi ar salva o viata, lumea ar fi salvata cu siguranta. Fiecare gest bun pe care il facem in mod altruist pentru cineva care are nevoie de ajutorul nostru contribuie la binele general. Si nu-i asa ca satisfactia pe care o simtim dupa este imposibil de masurat si pus in cuvinte?

PharmAssist – TRATAMENTUL TĂU, LA UN APEL DISTANȚĂ!

PharmAssist – TRATAMENTUL TĂU,  LA UN APEL DISTANȚĂ!

A&D Pharma a lansat un call-center pentru pacienți.

Din luna iunie, pacienții din România aflați în căutarea unor produse farmaceutice cu disponibilitate redusă pot apela gratuit call-center-ul PharmAssist pentru a putea intra în posesia medicamentelor căutate.

PharmAssist este un serviciu dezvoltat special pentru pacienți de către Grupul A&D Pharma, acesta putând fi apelat gratuit, de luni până vineri, din orice rețea de telefonie, la numărul verde 0800 500 800, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Asociatia MAME

Aboneaza-te acum la Newsletter!