Stiri si evenimente pentru mamici si copii

Actualitate si stiri din intreaga lume. Afla noutati legate de contextul politic si financiar, anunturi despre economie si legislatie dar si stiri despre vedete si celebritati straine.

Momentul perfect sa fii cu familia ta!

Orange te invită la distracție în familie la Summer Well 2017

Orange te invită la distracție în familie la Summer Well 2017

Cea de-a șaptea ediție a festivalului Summer Well va avea loc pe domeniul Știrbey în weekendul 12-13 august 2017. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 12:00.

Zona Orange de la Summer Well a fost creată pornind de la ideea experiențelor conectate. Dacă ești pasionat de tehnologie și accesorii de ultima generație, la cortul Orange găsești informații despre locuințe inteligente, mașini inteligente și despre o viață mai simplă și mai bine conectată.

ookee.ro – de 9 ani educatie-jocuri-zambete

ookee.ro – de 9 ani educatie-jocuri-zambete

Implinim 9 ani – da, e adevarat! Ne uitam in urma si parca nu ne vine sa credem.  Am plecat la drum in 2008, cu un portofoliu de 2,000 de jucarii si jocuri  - un site micut, dedicat jucariilor educative - iar acum ne mandrim cu o oferta de peste 45,000 de produse. 

Jocurile si jucariile educative au ramas “sufletul” magazinului nostru, dar pe langa ele am venit si cu multe jucarii pentru curte si gradina, cu mobilier si materiale educationale de calitate excelenta dedicate gradinitelor si scolilor.

CONFERINȚA DE EDUCAȚIE TIMPURIE, EDIȚIA A 4-A

CONFERINȚA DE EDUCAȚIE TIMPURIE, EDIȚIA A 4-A

- EDUCAȚIE CU ENTUZIASM PENTRU COPII FERICIȚI –

Cea de-a patra ediție a Conferinței de Educație Timpurie va avea loc în perioada 25-27 octombrie la Hotel Capitol din București. Evenimentul este organizat de First7, divizia de training a Fundației Acorns, cu scopul de a oferi acces la informație profesioniștilor care lucrează cu copii de 0-6 ani, de a promova  și susține profesia de educator în România și de a contribui la îmbunătățirea sistemului de învățământ preșcolar.

Organizatorii își propun să ofere acces gratuit la conferință unui număr de peste 100  de educatori din sistemul de stat, psihologi, pedagogi și coordonatori responsabili cu întocmirea planificărilor pentru activitățile educaționale, asistenților medicali, supraveghetorilor și îngrijitorilor din creșele de stat care interacționează și participă la activitățile copiilor.

Spectacol de mamici, burtici si tatici la Scoala Parintilor Responsabili

Spectacol de mamici, burtici si tatici la Scoala Parintilor Responsabili

Vineri, pe 16 iunie 2017, la Crown Cismigiu, Naste Natural a deschis portile Scolii Parintilor Responsabili, un seminar gratuit pentru viitori părinți care doresc să se informeze responsabil. Sala a fost plină de gravide frumoase si tatici dornici sa le sustina si sa se implice in tot procesul sarcinii, al nașterii si al ingrijirii bebelusului.

Venirea pe lume a copilului este un moment unic, plin de emotii, dar si de provocari. La Scoala Parintilor Responsabili viitorii parinti au invatat despre nastere si ingrijirea nou-nascutului in primele luni de viata.  Taticii prezenti la acest eveniment au primit o diploma care sa ateste participarea lor la cursuri de puericultura, in baza careia pot obtine de la medicul de familie adeverinta necesară pentru a primi 10 zile in plus la concediu.

Aquatique, 10 ani de creșteri spectaculoase

Aquatique, 10 ani de creșteri spectaculoase

Compania Romaqua Group sărbătorește 10 ani de la lansarea pe piață a apei oligominerale naturale plate Aquatique.

Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpaţi, la o altitudine de 1.100 m în zona protejată Parcul Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Îmbutelierea apei oligominerale Aquatique a început la data de 30 iunie 2007. La numai un an de la lansarea pe piață, în anul 2008, Aquatique a primit distincţia “Grand Gold Medal” de la Institutul Internaţional de Selecţie a Calităţii, Monde Selection, Bruxelles, fiindu-i recunoscute astfel calitățile deosebite.

Platforma Tech a Break - Pauza de tehnologie din Orange smart shop

Platforma Tech a Break - Pauza de tehnologie din Orange smart shop

Orange lansează platforma Tech a Break cu evenimente găzduite de Orange smart shop. Gândit ca hub de comunicare pentru întreaga comunitate, Orange invită persoanele interesate de experiențe inedite de învățare, expoziții sau concursuri digitale, să participe la evenimentele preferate ce se vor desfășura până la finalul anului în Orange smart shop-urile din 13 orașe: Brașov, București, Arad, Bacău, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.

Adresat tuturor persoanelor care vor să ia contact cu noile tehnologii și vor să își dezvolte competențele digitale, de la mic la mare, calendarul de evenimente poate fi consultat pe orange.ro/techabreak, unde acesta va fi actualizat permanent.  

20 de Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 2017 de Ziua Copilului

20 de Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 2017 de Ziua Copilului

Avalanşă de evenimente pentru cei mici de Ziua Copilului anul acesta! Le-am strâns la un loc pentru tine pe cele mai importante dintre ele şi te invităm să petreci 1 Iunie în atmosferă de petrecere!

Vremea va fi călduroasă şi ne va îndemna să petrecem o zi în aer liber. Ne aşteaptă o minivacanţă de 1 iunie şi Rusalii de care părinţii nu vor ezita să profite. Dacă nu plănuiţi să plecaţi din Bucureşti te invităm să vezi lista GOKID de recomandări de 1 iunie 2017 în Bucureşti.

Atențiune, accelerăm... pe 20 mai la București Mall (P)

Atențiune, accelerăm... pe 20 mai la București Mall (P)

Am o căsuță mică, Așa și așa

Și fumul se ridică, Așa și așa

Eu bat la ușa casei , Asa și așa

Și-mi lustruiesc pantofii, Așa și așa.

Ține pasuuuuuul, accelerăăăăăăăăm, atențiuneeeeee, accelerăăăăăăăm.

Recunoașteti versurile? Da, Gașca Zurli accelerează distracția la București Mall, pe 20 mai.

București Mall este spațiul ideal pentru distracție și experiențe minunate pentru copii, părinți și bunici. Si pentru că cele mai simpatice evenimente sunt organizate în weekend, show-ul de sâmbătă, 20 mai, va surprinde întreaga audiență.

Legenda lui Mos Nicolae

Legenda lui Mos Nicolae

In fiecare an, in noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii il asteapta pe Mos Nicolae. Traditia spune ca Mosul le lasa copiilor in cizmulite dulciuri daca au fost cuminti tot anul, sau o nuielusa daca nu au ascultat de parinti. De aceea, copiii isi lustruiesc cizmulitele in seara de 5 decembrie si spera ca dimineata sa gaseasca in ele cadouri.

Legenda spune ca au fost odata 3 surori, fetele unui om sarac, ce nu se puteau marita din cauza situatiei materiale precare a familiei. Nicolae era episcop in vremea respectiva. Stiind necazul familiei, a lasat intr-o noapte un saculet cu aur pentru fiica cea mare.

 

Briana îşi doreste să crească zâmbind!

Briana îşi doreste să crească zâmbind!

"Un copil este atingerea Divinului aici pe Pământ. Raiul îl vezi prin ochii lui, prin sufletul său.". Cu sigurantă vedem Raiul în ochii Brianei. Privirea ei este profundă, puternică, dulce, desi ascunde o luptă imensă.

Deşi venirea mea în această lume a fost una cu multe peripeţii, în momentul în care mama m-a văzut şi mi-a auzit plânsul, sufletul ei a devenit întreg. Oh, dar Dumnezeu a vrut ca totuşi acest dar să fie scump plătit. Sau poate, este ceea ce trebuie să trăiască unii părinţi, ca să poată aprecia cu adevărat ceea ce primesc.

 

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Asociatia MAME

Aboneaza-te acum la Newsletter!