Sarcina cu probleme, am nevoie de sfaturi!

Sfatul Mamicilor
acum 11 ani

O sarcina cu probleme ne sperie, de aceea avem nevoie de cat mai multe sfaturi din partea mamicilor sa trecem cu bine peste dificultatile care pot sa apara. 

Discutiile sunt constructive si utile, mai ales daca solutiile vin de la mamici cu experienta. Pune intrebari daca ai o problema, raspunde la intrebari daca vrei sa ajuti o mamica in dificultate. 

O sarcina cu probleme poate sa existe din motive variate - infectii, virusuri, toxoplasmoza, bolile copilariei, anomalii in dezvoltarea bebelusului, etc - dar cu sprijin din partea mamicilor putem gasi impreuna o rezolvare.

Fie ca afli aici de un tratament de succes, un medic specialist bun sau o metoda de precautie, discuta aici cu alte mamici si afla ce este potrivit pentru tine si sarcina ta!


Alte discutii pe forum Sarcina

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Cami Floroiu
acum 11 ani

Rubeola a fost pentru mine un risc in sarcina, fiindca nu facusem boala si daca o dobandeam pe parcurs atunci era grav. Am auzit insa de la o prietena ca ea a fost vaccinata in prima luna de sarcina fiindca nu facuse boala si mi s-a parut chiar ciudat. nu stiam ca poti sa faci vaccin in perioada sarcinii...

Savu Cristiana
acum 11 ani

si eu am avut impresia de avort

Maria Mihai
acum 11 ani

am stat de la 4-5 luni acasa , mergeam la control periodic , am avut iminenta de avort si doctorul imi dadea concediu 

Beatrice Alexa
acum 11 ani

nu imi dau seama ce inseamna sarcina cu sau fara probleme. dupa medicii mei, se pare ca as fi avut o sarcina mai dificila: pe un col operat de cancer, cu cerclaj,, hemoragie, aproape imobilizata la pat, cu neputinta de a face aproape nimic, nici prea mult mers....DAR dorinta de a avea acest copil m-a facut sa vad toate aceste lucruri ca un efort care se merita pe deplin. asadar, din punctul meu de vedere a fost o sarcina fara probleme, de vreme ce a dus la o nastere si la un prunc sanatos. cred ca este foarte important psihicul mamei si abordarea acestor PROBLEME.

Candea Teo
acum 11 ani

am avut iminenta de avort cu maria...pe tot parcursul celor 9 luni mi-a fost teama sa n-o pierd...

dar am reusit...

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies