Vacante, Calatorii, Timp liber

Surse diverse de distractie si amuzament, timp liber, vacante, calatorii

Croazieră Italia – Spania – Franţa

Croazieră Italia – Spania – Franţa

Tot o croazieră interesantă este cea organizată pe traseul Italia – Franţa – Spania. Dacă alegeţi acestă variantă de croazieră aveţi ocazia să vizitaţi porturile Savona, Napoli, Palma de Mallorca, Marsilia.

In plus, vă puteţi relaxa la bordul unei nave de croazieră care vă va duce la fiecare din obiective în cel mai confortabil mod. Aveţi intimitatea unei cabine mobilate eficient, restaurante şi baruri cu diferite teme şi bucătării în care să gustaţi preparate deosebite.


Croazieră Italia - Tunisia - Spania

Croazieră Italia - Tunisia - Spania

O vacanţă la bordul unei nave de croazieră este o experienţă interesantă, iar un traseu precum Italia – Tunisia – Spania cu siguranţă te va încânta. O astfel de rută turistică vă va plimba prin porturile Napoli, Messina, La Goullete, Barcelona, Marsilia.


Croazieră Italia - Grecia - Croaţia

Croazieră Italia - Grecia - Croaţia

Trei ţări superbe, 7 porturi minunate şi nenumărate obiective turistice care nu trebuie ratate! Dacă îţi doreşti să cunoşti trei culturi diferite în timp ce te relaxezi la bordul unui vas de croazieră superb, atunci alege o vacanţă cu acest itinerariu.


Top 3 destinaţii pentru croaziere

Top 3 destinaţii pentru croaziere

Dacă ai visat vreodată să locuieşti într-un orăşel plutitor, alege o croazieră în vacanţa de vară! Vei vizita mai multe ţări, te vei relaxa alături de cei dragi, te vei distra şi vei avea ocazia sa cunoşti oameni noi şi obiceiuri diferite.

O navă de croazieră este gândită să îţi ofere confortul unui mini-apartament, opţiuni de divertisment diverse – săli de sport, piscină, cafenele şi restaurante, cinematograf, club – dar şi metode de relaxare – servicii de spa, băi calde, masaje, aromaterapie, împachetări. In plus, dacă alegi să mergi cu familia, copiii tăi vor avea parte de o vacanţă minunată în care vor avea şansa să descopere lucruri noi. Cu siguranţă nu vor avea timp să se plictisească!


Croaziera - un orăşel de basm pentru copilul tău

Croaziera - un orăşel de basm pentru copilul tău

O croazieră este alegerea perfectă de vacanţă dacă vrei să oferi copiilor o experienţă inedită. Vor avea ocazia să descopere un orăşel de basm care se plimbă pe apă. Vor avea parte de distracţie, activităţi noi, o zonă nouă pe care o pot explora fericiţi şi destinaţii superbe de vizitat.

Dacă nu sunteţi familiarizaţi cu ideea de croazieră, atunci îţi prezentăm câteva dintre motivele pentru care ai putea să alegi această variantă de a merge în vacanţă.


Oraşul Parga – un oraş de vis

Oraşul Parga – un oraş de vis

Parga este un orăşel care te fascinează . Este poziţionat sub formă de amfiteatru şi pare un adevărat orăşel veneţian datorită caselor colorate, construite pe stâncile situate la malul mării.

Străduţele cochete, înguste şi întortocheate, magazinele de suveniruri, tavernele micuţe şi prietenoase, clădirile colorate fac din acest loc un adevărat colţ de rai, un oraş de vis.


Insula Lefkada – un tărâm de vis pentru toată familia

Insula Lefkada – un tărâm de vis pentru toată familia

Insula Lefkada este cunoscută pentru peisajele incredibile şi apele exotice şi are unele dintre cele mai impresionante plaje din Marea Mediterană.

Lefkada (denumită și Lefkas) este a patra insulă ca mărime din Marea Ionică și una dintre cele mai frumoase. Peisajele superbe, apa mării atât de limpede şi albastră, stațiunile special amenajate pentru părinţi şi copii, restaurantele și tavernele cu preparate delicioase şi posibilitățile de distracție fac din Lefkada o destinație de vacanță ideală pentru familie.


Insula Skiathos – destinaţia superbă pentru o vacanţă în familie

Insula Skiathos – destinaţia superbă pentru o vacanţă în familie

Insula Skiathos este o destinaţie superbă şi potrivită dacă vă doriţi o vreme frumoasă, apă caldă şi limpede, activităţi pentru toată familia şi preţuri bune din punct de vedere al serviciilor. Grecia este în general o destinaţie perfectă pentru familiile cu copii. Cu atât mai mult, o vacanţă în insule va fi alegerea potrivită dacă vreţi o combinaţie de relaxare, distracţie, ieşire din rutină şi timp petrecut alături de cei dragi.


Top 3 destinaţii de vacanţă pentru familii cu copii

Top 3 destinaţii de vacanţă pentru familii cu copii

Dacă ar fi să alegem o ţară ca destinaţie perfectă pentru familiile cu copii, atunci Grecia este în topul preferinţelor noastre. Serviciile sunt de calitate, preţurile decente şi copiii au parte de distracţie, nisip şi mare.

Sunt foarte multe destinaţii de vizitat în Grecia, de aceea alegerea unei vacanţe la mare nu ar trebui să fie dificilă. Totuşi, atunci când avem multe opţiuni este posibil să fie dificil de ales varianta cea mai potrivită. De aceea, vă prezentăm top 3 destinaţii de vacanţă pentru familii cu copii.


Cum alegi hotelul potrivit când pleci cu copilul în vacanţă

Cum alegi hotelul potrivit când pleci cu copilul în vacanţă

Să pleci în vacanţă cu familia nu este niciodată uşor din punct de vedere al planificării. Trebuie să alegi destinaţii potrivite pentru cei mici, activităţi relaxante pentru părinţi dar şi atractive pentru cei mici, servicii speciale dacă ai un bebeluş, dar să ai şi încredere că vei găsi la faţă locului condiţiile prezentate când ai făcut rezervarea.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru