Politica editorială

SfatulMamicilor.ro este o platformă dedicată mămicilor ce are ca scop furnizarea de informații și unelte utile, verificate din punct de vedere medical și care au un nivel ridicat de calitate.

Echipa noastră, formată din fondatori, editori și specialiști, își propune să îți ofere resurse în care să ai încredere și care răspundă cât mai bine nevoilor tale. De aceea, articolele noastre sunt verificate de specialiști din domeniul medical, de psihologi și alți colaboratori cu experiență, astfel încât să reprezinte o sursă de informare completă si corectă.

Echipa noastră face eforturi constante pentru a îmbunătați conținutul website-ului sfatulmamicilor.ro, dar și pentru a genera conținut nou, util și de actualitate.

Fiindcă administrarea, editarea de conținut și susținerea tehnică a platformei online sfatulmamicilor.ro presupune costuri, vom publica deopotrivă și articole ale agențiilor media, acceptând doar acele articole care nu încalcă politica noastră editorială și pe care le vom marca în mod corespunzător (cu litera “P” – publicitate).

Ne vom concentra atenția pe identificarea și corectarea greșelilor din website, într-un timp cât mai scurt din momentul în care ne sunt semnalate și vom face toate demersurile necesare pentru a păstra conținutul clar, complet și verificat.

Modifică setările cookies