Discuta despre Sarcina!

Ai intrebari legate de sarcina? Hai in grupul mamicilor gravide!

Conecteaza-te

Aboneaza-te la Newsletter

Afla prima noutatile despre:

  • saptamanile de sarcina
  • simptome
  • analize medicale
  • alimentatie
  • evolutia sarcinii

Ma abonez

Celule stem

Articole despre celule stem, din ce motiv sunt importante in cercetarile medicale si ce banci ofera recoltarea de celule stem si depozitarea lor. Informeaza-te inca din perioada de sarcina.

Daca vrei sa stii mai multe despre avantajele recoltarii de celule stem la nastere, studiile la momentul actual si rezultatele lor, dar si care sunt diferentele dintre bancile din sistem, gasesti aici o colectie de articole care speram sa te lamuresca.

Etapele recoltarii si procesarii de celule stem

Etapele recoltarii si procesarii de celule stem

Se discuta despre recoltarea, procesarea si depozitarea celulelor stem, dar rareori avem acces la informatii detaliate despre aceste etape.

Iata cateva detalii importante despre celulele stem si procesele tehnice care au loc in banca de celule stem Cord Blood Center.


Cum alegi banca de celule stem?

Cum alegi banca de celule stem?

Cum aleg banca de celule stem? Este o intrebare pe care si-o pun foarte multi parinti decisi sa recolteze celulele stem la nasterea bebelusului.

Decizia de a recolta sau nu celule stem la nasterea bebelusului trebuie luata inca din timpul sarcinii. In acest ghid vei afla care sunt intrebarile esentiale pe care trebuie sa le adresezi reprezentantilor bancilor de celule stem, ce servicii ofera cele mai cunoscute banci din Romania si in functie de ce criterii sa alegi cea mai buna varianta din ofertele de pe piata.


Prelevarea de celule stem in 8 pasi

Prelevarea de celule stem in 8 pasi

Prelevarea de celule stem la naşterea bebeluşului tău este o decizie pe care o adoptă din ce în ce mai mulţi părinţi. Motivul principal este dorinţa de a beneficia de un tratament cât mai potrivit pentru copilul tău în cazul unor probleme de sănătate care pot fi rezolvate prin transplantul de celule.

In ultimii ani au fost înfiinţate mai multe bănci care se ocupă cu recoltarea şi depozitarea celulelor stem pentru părinţii care doresc să beneficieze de aceste servicii. Ofertele sunt diverse iar preţurile variază în funcţie de opţiuni.


De ce sa alegi recoltarea de celule stem?

De ce sa alegi recoltarea de celule stem?

De ce as alege recoltarea de celule stem? se intreaba multi parinti, inainte sa se decida daca vor sau nu asta.

Desigur, o banca de celule stem va va aduce toate argumentele in acest sens dar decizia este pana la urma tot una personala. Si pentru a va lamuri un pic despre utilizarea celulelor stem, iata cate informatii utile dar si cele mai dezbatute argumente / contraargumente.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru