Discuta despre Sarcina!

Ai intrebari legate de sarcina? Hai in grupul mamicilor gravide!

Conecteaza-te

Aboneaza-te la Newsletter

Afla prima noutatile despre:

  • saptamanile de sarcina
  • simptome
  • analize medicale
  • alimentatie
  • evolutia sarcinii

Ma abonez

Celule stem

Articole despre celule stem, din ce motiv sunt importante in cercetarile medicale si ce banci ofera recoltarea de celule stem si depozitarea lor. Informeaza-te inca din perioada de sarcina.

Daca vrei sa stii mai multe despre avantajele recoltarii de celule stem la nastere, studiile la momentul actual si rezultatele lor, dar si care sunt diferentele dintre bancile din sistem, gasesti aici o colectie de articole care speram sa te lamuresca.

Cord Blood Center Medical România aniversează 8 ani de existență

Cord Blood Center Medical România aniversează 8 ani de existență

București, 20 martie 2014: Astăzi Cord Blood Center Medical, ca și pionieră în domeniul bankingului familial de celule stem, aniversează 8 ani de existență în România. În prezent, Cord Blood Center deține două bănci de celule stem pe teritoriul țării noastre - în Cluj și în București - și însumează peste 70.000 de membri, părinți care au optat pentru serviciile sale pentru copiii lor.

Cord Blood Center Medical a eliberat o nouă grefă de celule stem

Cord Blood Center Medical a eliberat o nouă grefă de celule stem

București, 17 decembrie 2013: Cord Blood Center Medical a eliberat o nouă grefă de celule stem, care va fi utilizată pentru un copil în vârstă de 3 ani. Băiețelul suferă de leucemie Burkitt, o boală gravă și rară în Europa. În acest moment, transplantul de celule stem reprezintă singura șansă la supraviețuire a micuțului.

Grefa eliberată recent stă sub semnul unei duble premiere pentru Cord Blood Center Medical. Prima constă în faptul ca va fi utilizată într-un stat al Uniunii Europene, mai exact în Franța, unde părinții români au ales să-l trateze pe copilul lor bolnav. Cea de-a doua premieră o reprezintă însăși boala pentru tratarea căreia este eliberată grefa de celule stem.

Etapele recoltarii si procesarii de celule stem

Etapele recoltarii si procesarii de celule stem

Se discuta despre recoltarea, procesarea si depozitarea celulelor stem, dar rareori avem acces la informatii detaliate despre aceste etape.

Iata cateva detalii importante despre celulele stem si procesele tehnice care au loc in banca de celule stem Cord Blood Center.

Cum alegi banca de celule stem?

Cum alegi banca de celule stem?

Decizia de a recolta sau nu celule stem la nasterea bebelusului trebuie luata inca din timpul sarcinii. Cum alegi banca de celule stem daca esti convinsa ca doresti recoltarea celulelor?

In acest ghid vei afla care sunt intrebarile esentiale pe care trebuie sa le adresezi reprezentantilor bancilor de celule stem, ce servicii ofera cele mai cunoscute banci din Romania si in functie de ce criterii sa alegi cea mai buna varianta din ofertele de pe piata.

Prelevarea de celule stem in 8 pasi

Prelevarea de celule stem in 8 pasi

Prelevarea de celule stem la naşterea bebeluşului tău este o decizie pe care o adoptă din ce în ce mai mulţi părinţi. Motivul principal este dorinţa de a beneficia de un tratament cât mai potrivit pentru copilul tău în cazul unor probleme de sănătate care pot fi rezolvate prin transplantul de celule.

In ultimii ani au fost înfiinţate mai multe bănci care se ocupă cu recoltarea şi depozitarea celulelor stem pentru părinţii care doresc să beneficieze de aceste servicii. Ofertele sunt diverse iar preţurile variază în funcţie de opţiuni.

De ce sa alegi recoltarea de celule stem?

De ce sa alegi recoltarea de celule stem?

De ce as alege recoltarea de celule stem? se intreaba multi parinti, inainte sa se decida daca vor sau nu asta.

Desigur, o banca de celule stem va va aduce toate argumentele in acest sens dar decizia este pana la urma tot una personala. Si pentru a va lamuri un pic despre utilizarea celulelor stem, iata cate informatii utile dar si cele mai dezbatute argumente / contraargumente.

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Itsy Bitsy Asociatia MAME

Aboneaza-te acum la Newsletter!