Hai si tu in grup!

Inscrie-te in comunitate si vino alaturi de mamicile din grupul Adolescenti!

Conecteaza-te

Despre tineri si pentru mamici de tineri

Despre tineri si ultimele tendinte, activitati agreate de adolescenti,recomandari privind comunicarea cu tinerii,abordarea subiectelor legate de sex, droguri si alte probleme specifice tinerilor.

Cum iti poti ajuta adolescentul in doliu

Cum iti poti ajuta adolescentul in doliu

Când ne gândim la adolescență, spunem că este o perioadă a distracției, a rebeliunii. Prin niciun gând nu ne-ar trece că ar putea fi o perioadă de suferință cauzată de o pierdere profundă. Cu toate acestea, milioane de adolescenți suferă după moartea unui părinte, a unui bunic, frate, prieten sau profesor.

Un părinte poate muri în urma unui atac de cord, un frate sau o soră poate muri din cauza unui accident de mașină sau din cauza unei boli necruțătoare. Însăși natura acestor decese cauzează adesea adolescentului să simtă un sens prelungit și sporit de irealitate.


Despre manii si pitici pe creier

Despre manii si pitici pe creier

Ştiţi ce-s ăia pitici pe creier? În mod sigur cu toţii îi avem, dar nici măcar nu ne dăm seama.

Pitici pe creier am eu care nu pot scrie un articol fără diacritice şi fără să-l aliniez corespunzător. Şi tot pitici pe creier sunt cei care nu te lasă să dormi dacă auzi apa curgând la vecini sau dacă eşti aproape sigură că sunt nişte picături de apă pe chiuveta din bucătărie.


Respectul - un concept confuz pentru tineri?

Respectul - un concept confuz pentru tineri?

Dintotdeauna modul în care se comportă un tânăr cu cei din jur este pus pe seama celor „șapte ani de-acasă”. Păi da, așa l-a învățat mama lui. Și totuși ce părinte își învață copilul să răspundă urât sau să aibă un comportament inadecvat. Prea puțini ar fi aceia.

Nimeni nu pare să conștientizeze totuși că societatea are un rol foarte important în formarea unui caracter.


5 sfaturi esentiale pentru adolescenti

5 sfaturi esentiale pentru adolescenti

Cand vorbim de sfaturi pentru adolecenti, este greu sa ne oprim la cateva, insa in aceste articol iti prezint cele mai importante 5 decizii din viata unui tanar. Parintii au intotdeauna asteptari mari din partea copiilor, mai ales la varsta adolescentei cand simt ca acestia se maturizeaza. 


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru