Planse de colorat si desene

Planse de colorat pentru copii si desene de colorat intr-o varietate de categorii si dimensiuni, astfel incat copiii sa isi gaseasca personajele preferate din desene animate, povesti, cantece sau jocuri. Poti tipari gratuit oricate planse de colorat iti doresti din orice categorie adaugata si poti oferi copilului tau desene de colorat cu eroii lui preferati, printese, personaje din basme si filme animate dar si diverse alte planse cu desene pentru copii.

Planse de colorat cu desene animate

Toate plansele de colorat cu Desene animate »

Planse de colorat cu animale

Toate plansele de colorat cu Animale »

Planse de colorat cu eroi

Toate plansele de colorat cu Eroi »

Planse de colorat cu scoala

Toate plansele de colorat cu Scoala »

Articole despre educatia copiilor

Grupuri si discutii despre familie

Educatia copiilor

Educatia copiilor

Grup Educatia copiilor unde mamicile vorbesc despre gradinite si scoli, cursuri, jocuri educative si stimularea inteligentei copilului dar si probleme.

Prescolari

Prescolari

Grup Prescolari in care mamele vorbesc despre copii de gradinita, educatori si program after-school, educatie si activitati simulative pentru copil.

Scolari

Scolari

Grup Copii scolari unde vorbim despre scoala, cursuri, talente ale copiilor, teste pentru copii si metode de invatare, tabere si comunicare.

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Itsy Bitsy Asociatia MAME

Aboneaza-te acum la Newsletter!