Animale de casa

Iti plac animalele sau copiii tai vor animalute si ai decis sa le faci pe plac. Afla aici totul despre cresterea cainilor sau pisicilor, despre acvarii cu pesti, hamsteri sau papagali sau orice alt animalut preferat.

Samoyed - un caine care percepe emotiile

Samoyed - un caine care percepe emotiile

Samoyed este o rasa de caine speciala, cunoscuta pentru capacitatea extraordinara de a percepe emotiile umane. Samoyed-ul este un caine blajin, vesel, dragalas si agil. 

Daca iti doresti un caine de familie frumos si afectuos, atunci iti recomandam aceasta rasa! 


Rasa de caini - Labrador Retriever

Rasa de caini - Labrador Retriever

Rasa de caini - Labrador Retriever este o rasa de caini potrivita pentru compania unor copii, fiindca se remarca prin inteligenta, afectiune, energie si usurinta de a fi dresat. Daca doresti sa adopti un animalut de companie si sa simti ca ai un alt membru in familie, loial si destept, atunci labradorul este cea mai potrivita alegere.


Rasa de pisici Abyssinian

Rasa de pisici Abyssinian

Rasa de pisici Abyssinian este o rasa care se remarca prin blana matasoasa si cafenie, urechile mari si corpul suplu. Aceasta rasa se crede ca provine din Etiopia sau Egipt si seamana incredibil de mult cu pisica egipteana sculptata si pictata in toata istoria Egiptului Antic.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru