Petreceri si spectacole

Afla ce spectacole si petreceri se organizeaza in Bucuresti si in tara! O iesire cu fetele este mereu recomandata in viata unei mamici ocupate ca tine! Daca preferi iesirile in familie, avem destule recomandari!

FESTIVALUL AMINTIRI DIN COPILĂRIE

FESTIVALUL AMINTIRI DIN COPILĂRIE

Între 7 și 11 iunie, Primăria Capitalei și Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu Primăria Sectorului 1 - București, organizează o nouă ediție a Festivalului Amintiri din Copilărie, prilej numai bun pentru copii și părinți să se bucure de soare și relaxare, teatru și muzică în Parcul Kiseleff.

Festivalul, aflat la cea de-a IV-a ediție, reunește pe durata celor cinci zile o mulțime de evenimente și activități: spectacole și concerte, instalații creative și jocuri haioase pentru tineri exploratori, ateliere și demonstrații dintre cele mai interesante sau lecturi de povești printre perne fermecate.


Comedia „Probleme la mansardă”, de Geo Vişan – o nouă reprezentație

Comedia „Probleme la mansardă”, de Geo Vişan – o nouă reprezentație

Compania de Teatru Ingenuo anunţă cu bucurie o nouă reprezentație a comediei „Probleme la mansardă”, ce va avea loc marți, 29 septembrie, ora 19:30, la Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev, nr. 25).

Textul şi regia spectacolului îi aparţin lui Geo Vişan, actor ce face parte de altfel şi din distribuţie, alături de Silvia Gîscă şi Cristina Petre.

Psihiatrul Paul Negacevschi are o viață relativ normală, până când într-o zi, pe ușa cabinetului său, intră două paciente cu totul speciale: Vera, o soprană stăpânită de un puternic trac de scenă, și Hilda, o pictoriță văduvă, care traversează o perioadă stranie, plină de întâmplări ieșite din comun. Liniștea doctorului devine o chestiune de domeniul trecutului în momentul în care acestea intră ca un tăvălug în viața sa personală.


„Piratul Jack și Insula Vrăjită” – spectacol interactiv cu muzică live

„Piratul Jack și Insula Vrăjită” – spectacol interactiv cu muzică live

Compania de Teatru Ingenuo anunţă cu bucurie o nouă reprezentație a spectacolului „Piratul Jack și Insula Vrăjită”, ce va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, ora 11:00, la Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev, nr. 25).

Textul, regia și muzica spectacolului sunt semnate de Geo Vişan.

Toate lucrurile mergeau de minune pe corabia Piratului Jack: pietrele găsite pe insule neștiute de oameni erau depozitate cu grijă de Bety, neînfricata sa prietenă, pregătirile pentru următoarea călătorie erau în toi, iar vântul anunța că va umfla pânzele cu putere.


Animalutul tau de companie poate fi mascota PetExpo 2015

Animalutul tau de companie poate fi mascota PetExpo 2015

Ai un animal de companie? Ofera-i sansa de a deveni celebru! Inscrie-l in concursul desfasurat pe pagina de Facebook PetExpo 2015 si poate deveni mascota celui mai mare targ dedicat animalelor de companie din Romania!

Imaginea animalutului tau va aparea pe toate materialele de promovare ale targului. In plus, castigatorul va primi hrana de la Hills timp de trei luni si zece invitatii la eveniment. Concurentii care se vor clasa pe locurile doi si trei vor primi, si ei, hrana Hills pentru doua si, respectiv, o luna. Grabeste-te, concursul se incheie pe 20 aprilie!


Gașca Zurli ajunge într-un super show la Sala Palatului

Gașca Zurli ajunge într-un super show la Sala Palatului

Pentru prima dată în România, în sala în care doar artiștii cu tradiție și succes la public au curajul să desfășoare spectacole, Gașca Zurli - cel mai mare teatru privat pentru copii - susține un spectacol eveniment.

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrajimaturică!", dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.


Castelul Fermecat - un spectacol interactiv, cu muzică live

Castelul Fermecat - un spectacol interactiv, cu muzică live

Compania de Teatru Ingenuo îi invită pe cei mici la o nouă reprezentaţie a spectacolului „Castelul Fermecat” Duminică, 1 Februarie, ora 11 la Bistro by Green Hours (Calea Victoriei 120).

“Castelul Fermecat" este o piesă de teatru interactivă, în care muzica live, veselia şi întâmplările haioase, dar pline de talc se împletesc armonios.


Piratul Jack si Insula Vrajita

Piratul Jack si Insula Vrajita

Piratul Jack si Insula Vrajita - un spectacol pentru copii organizat Sambata, 17 ianuarie, ora 11, la Green Hours - Bistro  (Calea Victoriei 120) de trupa de teatru Ingenuo.

Pe corabia Piratului Jack toate lucrurile mergeau de minune: pietrele gasite pe insule nestiute de nimeni erau depozitate cu grija de Bety, neinfricata sa prietena, pregatirile pentru urmatoarea calatorie erau in toi, iar vantul anunta ca va umfla panzele cu putere.


Bonnie Tyler & Smokie

Bonnie Tyler & Smokie

Despre muzica anilor '70- '80 se spune ca face parte din ”perioada de aur a muzicii universale” si este fara nicio indoiala, cautata si astazi, de toate generatiile. Anual ne trec pragul numerosi artisti internationali de legenda, pentru a-si bucura fanii din Romania cu melodiile celebre care au marcat cele mai reusite party-uri din adolescenta noastra.


KITARO, nominalizat la Premiile Grammy

KITARO, nominalizat la Premiile Grammy

Artistul va sustine primul sau concert in Romania, in data de 2 MARTIE la SALA PALATULUI, ora 19:00.

KITARO, celebrul artist japonez, multi-instrumentist si compozitor demareaza primul sau turneu in Europa de Est, "2014 Symphonic World Tour " si se va opri in data de 2 martie pentru concertul senzational de la Sala Palatului. In concertul de la Bucuresti, artistul va evolua alaturi de 36 de intrumentisti , membri ai orchestrei sale ce provin de pe diferite continente.


Mireille Mathieu - 50 de ani de cariera, in concert la Bucuresti

Mireille Mathieu - 50 de ani de cariera, in concert la Bucuresti

Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala. In data de 4 martie, fanii artistei din Sankt Petersburg vor asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate.

Acelasi concert memorabil va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca in data de 24 martie sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator. Vocea suava, si in acelasi timp puternica, a frumoasei Mireille Mathieu va rasuna in premiera la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.


Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru