Carti educative

Carti educative cu idei de activitati pentru copii, carti cu jucarii ce au scop educativ si ghiduri de proiecte dedicate celor mici. Copilul tau va invata sa construiasca singur, folosind imaginatia, indemnarea si creativitatea.

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând cardurile si construind joculete distractive. Tipareste paginile pe hârtie alba A4 sau pe hârtie cartonata. Decupeaza cardurile folosind conturul ca limita. Poti concepe apoi diverse joculete: aranjarea imaginilor pe litere, amestecarea literelor si a unui card cu imagini si potrivirea lor, joculete din 2-3 litere si imaginile aferente, gruparea imaginilor pe litere sau gruparea imaginilor în ordine alfabetica.

Ghid de liste utile in sarcina

Ghid complet de liste utile pentru fiecare etapa de evolutie în sarcina. Lista analizelor pentru perioada sarcinii, lista de alimente recomandate în sarcina, lista de obiecte necesare pentru bagajul de maternitate ... sunt doar câteva exemple de liste pe care le vei scrie în perioada sarcinii. Lucrurile pot fi însa mult mai usoare daca folosesti acest ghid de liste utile pentru întreaga perioada a sarcinii.

Sa invatam alfabetul

"Sa invatam alfabetul" este o carte educativa care ii ajuta pe copiii prescolari sa învete alfabetul. Paginile acestei carti pot fi imprimate si folosite ca atare sau imprimate pe hartie cartonata si decupate. Se pot forma trei grupe de carduri si folosite pentru a exersa alfabetul.

Top 10 activitati de Craciun pentru copii

Top 10 activitati de Craciun pentru copii care sa le dezvolte creativitatea si imaginatia. Cartea cuprinde 10 proiecte care pot fi realizate de copii sau impreuna cu ei: globulete, fulgi de zapada din hartie, ghirlande, stelute si alte decoratii, scrisori, acadele si prajiturele. Fiecare proiect este prezentat pas cu pas, insotit de imagini pentru o mai buna intelegere a modului in care se realizeaza. Distractie placuta!

Tabla adunarii

Tabla adunarii poate fi invatata intr-un mod educativ de catre copii. Prima fisa contine tabla adunarii pentru fiecare serie de calcule, insotite de imagini reprezentative. A doua fisa contine doar calcule, fara raspunsuri. Imprima cele doua fise si invata copilul in mod distractiv tabla adunarii. A doua fisa poate fi imprimata de mai multe ori, pentru repetitii. Adunarea poate fi astfel invatata prin joaca!

Planificare activitati

Un tabel util pentru planificare activitati in fiecare saptamana si un calendar saptamanal pentru cursurile speciale la care participa copilul tau. Imprima acest calendar pentru o saptamana: in prima fisa vei completa activitatile in casa pe care copilul tau le-a indeplinit (ex: teme, curatenie in camera, ore la televizor, etc); in a doua fisa poti nota toate cursurile si activitatile la care participa in cursul saptamanii.

Urari si mesaje de 8 Martie

Urari de 8 Martie si mesaje pe care le poti folosi pentru a scrie o felicitare de Ziua Mamei sau pentru a trimite o urare pe cale virtuala. Alege din colectia de urari, pe aceea care se potriveste persoanei careia doresti sa ii urezi un 8 Martie fericit - mama ta, sotia ta, prietenele sau colegele de serviciu. Daca vrei deja felicitari de 8 Martie editate si gata de trimis, pe sfatulmamicilor.ro gasesti mai multe modele.

Catalogul de jucarii al lui Mos Craciun

Un catalog cu cele mai interesante jucarii educative dedicate copiilor, oferite de Nicoro Toys. Descarca acest catalog in calculatorul tau si alege jucariile inteligente pentru copilul tau. Poti beneficia de ofertele de iarna si ii poti face o surpriza placuta copilului tau de Craciun.
delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies