Paste

Retete de paste perfecte pentru perioada sarbatorilor pascale si care te vor ajuta sa gatesti mancaruri traditionale pentru pasti.


Zacusca de fasole boabe

Iata o reteta interesanta care poate fi gatita mai ales in perioada postului: zacusca de fasole boabe.

In plus, ingredientul principal este fasolea, un aliment sanatos si care are efecte benefice asupra sanatatii. Fasolea contine proteine si fibre, menite sa asigure un tranzit intestinal normal si avand un continut de calorii redus. Fiind o sursa buna de vitamina B, dar mai ales de acid folic, acest aliment este recomandat mamicilor insarcinate mai ales in primul trimestru. O alta calitate nutritionala este aceea ca nu creste colesterolul si este un bun antioxidant. 

Beneficiile principale in ceea ce priveste afectiunile organismului sunt: reducerea riscului de cancer de colon sau cancer mamar, colesterol scazut, imbunatatirea sistemului imunitar, aport nutritiv de fibre si proteine. 

Cozonac cu migdale si stafide

O reteta de cozonac cu migdale si stafide trebuie sa fie pe lista ta de preparate pentru mesele festive organizate de sarbatori. Aceasta reteta este fantastic de gustoasa, cozonacul are un gust delicios iar textura lui pufoasa iti va satisface pofta pentru desert.

Sincer vorbind, ce este mai apetisant decat un cozonac aburdind, moale si pufos, cu miros migdalat si pregatit acasa, in propriul cuptor?

Trebuie sa incerci aceasta reteta si suntem convinse ca vei pregati un cozonac bun pentru copii si familie.

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând...

DESCARCA

Modifică setările cookies