Idei de a castiga bani muncind de acasa

Anca Spanu
acum 6 ani

Mamicile vor sa castige bani muncind de acasa chiar daca oficial sunt casnice si se ocupa de ingrijirea copilului. Sunt destule idei pe care le putem pune in practica daca dorim sa muncim de acasa si sa castigam bani. 

Fie ca ne gandim la produse hand-made sau la preparate culinare pe care le putem vinde prietenilor sau clientilor pe care ii contactam prin referinte, sunt mici afaceri usor de pus in practica si care nu ne ocupa mult timp. 

Va invit sa discutam despre idei de a munci de acasa si experimentate de voi sau prietenele voastre!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 10 raspunsuri din totalul de 14 raspunsuri

Popescu andrei
acum 2 ani

Salutare tuturor!
Propun o metoda simpla si sigura pentru facut bani de acasa.Este vorba de metoda p.t.c.Persoanele care au intrat deja in contact cu acesta metoda le reamintesc ca p.t.c nu inseamna doar sa dai click pe niste reclame ci cuprinde si alte optiuni precum ar fi:rezolvarea de sondaje si task-uri,acordarea de bonusuri in functie de activitatea ta,participarea gratuita la loteria site-ului,acordarea de comisioane atunci cand aduci persoane pe site.
Toate aceste lucruri sunt oferite de liderul mondial Clixsense.In 8 ani de experienta a reusit sa adune peste 5 milioane de membrii care castiga bani folosind optiunile de mai sus.
Cea mai puternica dintre ele este cea a task-urilor.Concret task-urile sunt niste sarcini pe care trebuie sa le indeplinesti si in urma carora esti rasplatit.La inceput vei avea task-uri cu sarcini usoare si platii moderate deoarece trebuie sa ti se stabileasca un anumit nivel de acuratete.
In GHIDUL INCEPATORULUI (la 2.Completarea task-urilor) vei gasi un video care te ajuta sa rezolvi eficient task-ul care iti stabileste nivelul de acuratete Dupa ce ai rezolvat cele 100 de task-uri necesare stabilirii nivelul de acutate vei afla in care nivel de acurate te-ai incadrat.Astfel daca ai atins NIVELUL 3 (cel mai bun posibil) vei primi imediat cele mai bine platite task-uri.Dar daca nu ai atins nici-un nivel vei putea sa rezolvi in continuare task-uri deoarece acuratetea ta va fi intr-o continua miscare ceea ce inseamna ca poti sa o imbunatatesti in orice moment.
Ca nou-venit trebuie sa intelegi ca task-urile de genul acelora care sunt in clipul video sunt cele care iti deschid calea catre cele bine platite.Asadar RABDAREA efectuarii lor este esentiala.
Am scris intentionat rabdarea cu majuscule fiindca pe mine ma ajutat foarte mult la inceput cand eram neincrezator in privinta platii mele pentru munca depusa.Dar cand am intrat observat cum sute de utilizatori din intreaga lume afisau zilnic dovezilor lor de plata pe forumul Clixsense.Fapt ce m-a convins sa continui cu task-urile si celalalte optiuni pana in punctul de a avea posibilitatea sa scot si eu banii.Dupa ce am retras primii mei bani facuti pe clixsense am descis sa continui deoarece cea mai importanta problema a fost lamurita.
Daca ti-am povestit doar despre task-uri inseamna ca nu am facut deloc referire la celalalte 6 metode din GHIDUL INCEPATORULUI care te ajuta sa faci bani.Tot aici.gasesti metoda care te ajuta sa castigi de pana la 8 ori ma mult din comisioane.Dupa ce ai dat click pe ghid vei vedea in dreapta si primii mei bani facuti alaturi de clixsense.
P.S Dupa ce v-ati inregistrat intrati pe forumul Clixsense la Payment Proofs sa vedeti dovezile de plata ale utilizatoriilor din intreaga lume

 

Alena Lopatová
acum 5 ani

Hello, I am from Czech Republic and I look for some people in your country who would like to earn some money via working from your home. You don´t need to pay any fees, you need no capital. We can earn quite a lot of money together if you help me get my business in your country. 

I need someone who loves to comunicate with people - that is your only job :-) but I need you to speak English, because I cannost speak your language...

 

Thanks a lot for anyone who would help me.

Ceaus Andreea
acum 6 ani

haideti sa va spun cum fac eu bani...intradevar sunt la facultate pt a deveni profesoara,dar pana sa intru si eram  gravida aveam copii la meditatie la diferite materii...asa ma intretineam singura...si asta fac si acum

Aura Nicuta Dogaru
acum 6 ani

Pe blog poti sa-ti promovezi afacerea, aveti dreptate.

Ana Naghi
acum 6 ani

da,blogul este o modalitate la indemana de promovare a produselor pe care le creezi.si deloc costisitoare.

Craciun Roxana
acum 6 ani

Am o prietena care croseteaza niste hainute superbe pentru copilasi. Am sfatuit-o sa isi deschida un blog sau un site ca sa isi promoveze produsele.

Craciun Roxana
acum 6 ani

Si pe mine ma incanta o astfel de afacere mica. Am multe idei, dar nu prea stiu cum sa ma promovez. Mi-ar prinde bine niste sfaturi.

Candea Teo
acum 6 ani

cunosc mamici care in cei 2 ani de stat cu copilul au pus pe picioare diverse mici afaceri...

unele s-au apucat de tricotat, crosetat, prajiturit, confectionat bijuterii, etc

succes tuturor

Anca Spanu
acum 6 ani

Daca doresti sa scrii articole pentru mamicile din comunitate, poti oricand sa ne spui ideile tale si te ajutam sa iti imbunatatesti portofoliul. Smile

IRINA TIMERCAN
acum 6 ani

eu am finisat o facultate de litere, de aceea mi-ar placea sa ma ocup de redactarea diverselor texte de prin publicatiile de presa...sau altceva...acuma ma gindesc sa-mi fac un portofoliu demo...ca sa am ce demonstra oamenilor in caz ca ma apeleaza...nustiu dac-o lua fok...da incercarea vina n-are, nu-i asa?


Discutii aprinse

Itsy Bitsy Asociatia MAME

Aboneaza-te acum la Newsletter!