Idei de a castiga bani muncind de acasa

Anca Spânu
acum 12 ani

Mamicile vor sa castige bani muncind de acasa chiar daca oficial sunt casnice si se ocupa de ingrijirea copilului. Sunt destule idei pe care le putem pune in practica daca dorim sa muncim de acasa si sa castigam bani. 

Fie ca ne gandim la produse hand-made sau la preparate culinare pe care le putem vinde prietenilor sau clientilor pe care ii contactam prin referinte, sunt mici afaceri usor de pus in practica si care nu ne ocupa mult timp. 

Va invit sa discutam despre idei de a munci de acasa si experimentate de voi sau prietenele voastre!

Te-ar putea interesa si:

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 11 la 12 raspunsuri din totalul de 12 raspunsuri

irini irini
acum 12 ani

De cateva luni am inceput si eu o afacere de genul acesta..fac torturi din pasta de zahar la domiciliu. Este o modalitate  frumoasa de a imbina utilul cu placutul, tinand cont de faptul ca eu am doi copii de 4 si respectiv 2 ani si jumatate care au nevoie de toata atentia si ingrijirea mea. Un job cu norma intreaga nu mi-ar fi permis sa ma ocup de educatia lor asa cum mi-as fi dorit, iar faptul ca lucrez acasa cand si cum vreau ma linisteste mai ales ca decorarea torturilor este o activitate care imi place foarte mult.

o alta idee de mica afacere mamicilor casnice pe care as recomanda-o este cofectinarea bijuteriilor hand-made. 

Anca Spânu
acum 12 ani

O super idee este o afacere cu prajituri care sa fie distribuite companiilor care sarbatoresc zilele angajatilor la serviciu! Modalitatea de promovare este prin meotde de referinta.


Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies