Guguluf cu ciocolata si cafea

Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima

Aceasta reteta de guguluf cu ciocolata si cafea este perfecta pentru un desert gustos dedicat celor mari. Daca ai mai multi invitati si vrei sa pregatesti ceva rapid si gustos, iti recomandam aceasta reteta culinara.

Iata ce ingrediente sunt necesare si cum se prepara.

Numar de portii: 4 portii

Timp de preparare: minute

Numar de servire: minute

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1/2 ceasca cafea
  • 2 linguri zahar
  • 400 g faina
  • 25 g drojdie
  • 175 g unt
  • 150 g fructe confiate
  • 1 lingura rom
  • 200 g ciocolata cu cafea
  • 1 lingurita scortisoara
  • un praf de sare

Mod de preparare

Cerne faina si pune la mijloc zaharul, un praf de sare si drojdia inmuiata in lapte Lactag (caldut).

Adauga cafeaua, ouale si untul frecat bine.

Framanta bine, apoi incorporeaza fructele confiate, scortisoara si romul.

Pune aluatul intr-o forma de guguluf unsa si tapetata cu faina. Coace 45 de minute. Dupa ce s-a racit rastoarna guguluful si imbraca-l in ciocolata topita.

Orneaza cu cateva fructe confiate.

Pofta buna!

 

Retete din aceeasi categorie


Somon la cuptor

Somon la cuptor

Timp de preparare: 30 minute

Crutoane cu parmezan si usturoi

Crutoane cu parmezan si usturoi

Timp de preparare: 17 minute

Spaghete cu sos de rosii

Spaghete cu sos de rosii

Timp de preparare: 40 minute

Andive belgiene cu fenicul gratinat

Andive belgiene cu fenicul gratinat

Timp de preparare: 50 minute

Recenzii la reteta Guguluf cu ciocolata si cafea


Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.

Adauga recenzia ta

Pentru a adauga o recenzie, te rugam sa te autentifici!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru