Fursecuri simple

Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima

Fursecuri simple - o reteta rapida si usor de facut, potrivita pentru copii daca ati introdus deja in alimentatie zaharul.

Recomandam adaugarea zaharului in cantitati cat mai mici sau inlocuirea lui cu miere, sirop de agave sau curmale / stafide.

Fursecurile pot fi pastrate cateva zile si servite la mesele de gustare sau in combinatie cu fructe sau legume.

Numar de portii: 10 portii

Timp de preparare: minute

Numar de servire: minute

Ingrediente

  • 200 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 300 g faina
  • sare

Mod de preparare

Se spala ouale si se separa albusurile de galbenusurile care se freaca spuma cu zaharul.

Cand crema devine spumoasa se incorporeaza treptat uleiul. Peste crema obtinuta se adauga un praf de sare si faina cernuta in ploaie.

La jumatatea timpului de incorporare a fainii se adauga albusurile batute spuma. Se pune si restul fainii, se incorporeaza cu lingura si se fac fursecurile imediat: se iau cu lingura si se pun la oarecare distanta in tava neunsa, apoi se introduce la cuptorul incins pentru un sfert de ora.

Fursecuri simple sunt gata cand se desprind de pe tava si au marginea usor aurie.

Retete din aceeasi categorie


Sarailie

Sarailie

Timp de preparare: 60 minute

Drob de miel

Drob de miel

Timp de preparare: 60 minute

Pasca fara aluat cu vanilie

Pasca fara aluat cu vanilie

Timp de preparare: 30 minute

Supa de conopida si sofran

Supa de conopida si sofran

Timp de preparare: 40 minute

Recenzii la reteta Fursecuri simple


Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.

Adauga recenzia ta

Pentru a adauga o recenzie, te rugam sa te autentifici!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru