Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Reteta de dovlecei pane cu sos de smantana este extrem de simpla de pregatit, mai ales pentru mamicile care au inceput diversificarea alimentatiei bebelusului si nu au idee ce sa pregateasca.
Iata o solutie perfecta si gustoasa, cu siguranta pe placul copiilor. Daca nu ati introdus usturoiul in alimentatie, puteti servi dovleceii doar cu smantana.
Numar de portii: 6 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Curatam dovleceii de coaja.Vom taia felii nu prea groase,cam de 0,5 cm pe care le condimentam si le lasam 20 min sa se scurga de zeama intr-o strecuratoare.
Pentru a praji dovleceii incingem ulei intr-o tigaie, dam prin faina si apoi prin ou fiecare felie de dovlecel. Se scot pe hartie absorbanta .
Sos: curatam si pisam usturoiul, frecam cu putina sare si o jumatate de lingurita de ulei de masline. Adaugam smantana si omogenizam. Servim alaturi de dovlecei.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.