Crutoane cu parmezan si usturoi

Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima

Reteta de crutoane cu parmezan si usturoi este atat de usoara si rapida, incat merita repetata.

Crutoanele cu parmezan si usturoi sunt delicioase si se gatesc rapid. Acestea pot fi adaugate cu succes in multe salate, dar si supe. Se pot servi ca si o mica gustare intre mese.

Numar de portii: 2 portii

Timp de preparare: minute

Numar de servire: minute

Ingrediente

  • o lingurita de ulei de masline
  • un catel de usturoi curatat, zdrobit
  • 2-3 felii de paine taraneasca prajita si taiata in cubulete (crutoane)
  • 1 lingurita cu parmezan dat pe razatoare
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o tigaie de marime medie la foc mediu. Se adauga usturoiul si se caleste pret de 1 minut. Se amesteca ocazional. Se adauga crutoanele in tigaie si se calesc pret de 10-15 minute.

Dupa acest timp se opreste focul si se adauga parmezanul. Se adauga sarea si piperul. Crutoanele se pot pastra in cutii aerisite timp de 2 saptamani.

 

Retete din aceeasi categorie


Sarailie

Sarailie

Timp de preparare: 60 minute

Drob de miel

Drob de miel

Timp de preparare: 60 minute

Pasca fara aluat cu vanilie

Pasca fara aluat cu vanilie

Timp de preparare: 30 minute

Supa de conopida si sofran

Supa de conopida si sofran

Timp de preparare: 40 minute

Recenzii la reteta Crutoane cu parmezan si usturoi


Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.

Adauga recenzia ta

Pentru a adauga o recenzie, te rugam sa te autentifici!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru