Aperitiv cu varza chinezeasca

Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima

Aperitivul cu varza chinezeasca reprezinta un aperitiv exotic, sofiscat si foarte delicios.

Numar de portii: 4 portii

Timp de preparare: minute

Numar de servire: minute

Ingrediente

  • 4 maini de varza chinezesca
  • 1 lingurita de ulei de floarea-soarelui sau de canola
  • 2 catei de usturoi curatati, maruntiti
  • 1 lingurita de sos de soia
  • 1 lingurita de ulei de seminte de susan prajite
  • sare dupa gust
  • o lingurita sau o jumatate de lingurita de seminte de susan prajite

Mod de preparare

Varza chinezeasca se spala si se toaca marunt, fin.

Se pune o tigaie de marime medie la foc mediu. Se adauga in tigaie uleiul si usturoiul. Se gateste usturoiul pret de 30-60 de secunde. Usturoiul nu trebuie sa se arda. Se amesteca. Se adauga varza chinezeasca si se caleste pret de 5 minute. Se amesteca mereu. Se adauga uleiul de susan si iar se amesteca in tigaie.

Se adauga sarea si semintele de susan si iar se amesteca. Apoi se apoate servi.

Preparatul acesta se serveste cald.

Pofta buna

 

Despre

Retete din aceeasi categorie


Andive belgiene cu fenicul gratinat

Andive belgiene cu fenicul gratinat

Timp de preparare: 50 minute

Piept de pui cu lamaie si salsa de busuioc

Piept de pui cu lamaie si salsa de busuioc

Timp de preparare: 45 minute

Dovleac cu sos de soia si tarhon

Dovleac cu sos de soia si tarhon

Timp de preparare: 15 minute

Cozonac german cu fructe uscate

Cozonac german cu fructe uscate

Timp de preparare: 35 minute

Recenzii la reteta Aperitiv cu varza chinezeasca


Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.

Adauga recenzia ta

Pentru a adauga o recenzie, te rugam sa te autentifici!

Institutii educationale

Ultima carte online

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat

Alfabetul in imagini - carduri pentru decupat Ajuta-ti copilul sa învete alfabetul cu ajutorul imaginilor, decupând c...

DESCARCA

Aboneaza-te la newsletterul nostru