Prima zi de scoala

Sfatul Mamicilor

Prima zi de scoala ..  emotii, teama, preocupari. Ne gandim ca puiul nostru creste si vai ce bine era cand inca il tineam in brate si era doar un bebelus. Puteam sa il protejam, acum este pe cont propriu...

L-am pregatit suficient pentru aceasta zi? Oare va manca pachetul? Oare va sta cuminte in banca? Va plange cand il voi lasa acolo sau mai degraba mi se va rupe inima? Este oare pregatit pentru asta?

Avem sute de intrebari si parca nu gasim niciun raspuns. Printre emotii si ingrijorari, este bucuria enorma ca puiul nostru creste. 

Hai sa vorbim despre prima zi de scoala? Cum a fost sau cum credeti ca va fi? Ce temeri aveti ca mamici si ce temeri are copilul vostru? 

Abia asteptam sa vedem cum a fost pentru voi prima zi din clasa I?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

Mihaela Spirea
acum 6 ani

pfa...16 oct. 2013 o zi plina de emotii...cel putin pt mine; Irina abia astepta sa inceapa scoala,o noua etapa din viata ei.ce-i drept,suntem abia in clasa pregatitoare dar ne-am acomodat foarte repede...ne este mai greu cu somnul;ea era obisnuita sa doarma la pranz,insa acum nu se mai poate acest lucru...am optat pt semiinternat si sta la scoala pana la ora 18 cand ajung eu de la serviciu sa o iau. avem noroc de o invatatoare super ok,ca de altfel si dna pedagog de la semiinternat....inceputul pare unul frumos,sa vedem acum cum va fi pe parcurs ;)

Daniela Ibrahim
acum 7 ani

buna!!!...pentru noi, desi incepatoare:D...prima zi de scoala nu a ridicat mari probleme...cel putin nu fiicei mele, ca in privinta emotiilor...eu eram terminata:))))

am ales o scoala cu semiinternat, nu costa foarte mult ca la afterschool si nici nu ne facem probleme cu temele..decat cu verificarea lor:D

programul mi se pare lejer iar fiica e incantata de ideea de a-si face temele la scoala urmand ca apoi sa isi ia si binemeritata recompensa...joaca alaturi de colegi. chiar sunt foarte multumita de alegerea scolii, deoarece semiinternatul o ajuta la socializat si integrare in cadrul comunitatii de scolari.

Craciun Roxana
acum 7 ani

Daca va fi controlat si va avea un program bine stabilit copilul va face fata si temelor scolare si noului mediu.

veronica sfintes
acum 7 ani

buna. am mai trecut prin asta...prima zi de scoala, cu fetita. acum urmeaza baietelul. nu prea avem emotii, mai ales ca e genul de copil descurcaret si ia lucrurile ca atare, singura temere pe care o am este in legatura cu lectiile. desi le gradinita avea teme. doar ca acum e altceva...primeste calificative.

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru