Copii talentati

Ana Naghi
acum 11 ani

Copiii talentati au nevoie de tot sprijinul parintilor lor. Mai intai de toate e nevoie ca parintii sa isi dea seama de talentul copilului sau si sa ii dea posibilitatea de a-si dezvolta aptitudinea, incurajandu-l sau chiar ducandu-l la cursuri si scoli specializate. Pentru ca un talent fara munca si dezvoltare uneori se stinge.

Copiii nostri sunt parca tot mai precoci si ne uimesc cu capacitatile lor, uneori greu de imaginat pentru varsta pe care o au! Important este sa le fim aproape, sa ii incurajam sa isi exploateze la maxim capacitatile, fara a uita un lucru esential: sa nu le rapim copilaria!

Chiar daca ai un copil talentat la un sport, de exemplu, sa nu uitam ca el trebuie sa se joace, sa se bucure de tot ce se bucura un copil de varsta lui!

Copilul tau are un talent? Cum l-ai descoperit?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Ana Naghi
acum 11 ani

Mult succes,Roxana!sper din tot sufletul sa reusiti sa gasiti un club unde un profesionist sa o ajute pe cea mica sa se perfectioneze!

Craciun Roxana
acum 11 ani

Fetitei mele ii place mult sa danseze si sa cante. Are ritm si ureche muzicala. Suntem in cautarea unui club, cer in care sa o inscriem.

Candea Teo
acum 11 ani

cu siguranta fiecare copil are un talent!

este bine ca parintele sa-l descopere si sa-l incurajeze sa-l dezvolte

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies