Sarcina toxica

Sfatul Mamicilor

Sarcina toxica are ca simptome greata si varsaturi pe toata perioada sarcinii, deshidratare si scadere in greutate pe parcursul sarcinii. In plus, pot sa apara tahicardia, dureri abdominale, oboseala fizica, afectiuni hepato-urinare.

Gravidele cu sarcina toxica nu suporta mirosuri si vomita aproape tot ce mananca, de aceea sarcina este periculoasa pentru mamica si bebelus si trebuie supravegheata de medic.

Tu ai sau ai avut o sarcina toxica? Spune-ne cum te simteai, ce tratamente ti-a recomandat medicul si cum a decurs sarcina?

Daca ai trecut deja printr-o sarcina toxica, ofera sfaturi mamicilor gravidute.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Maria Mihai
acum 6 ani

Exista multe tipuri de femei , asa ca nu ar trebui sa ne ingrijoram daca totusi apar , ne adresam medicului . Am avut prietene care aveau sarcina toxica , vomitau de mai multe ori pe zi , nu suporau anumite mancaruri , mirosuri , zilnic se loveau cu greata si era o stare permanenta , iar mai mereu erau obosite . Medicul este cel mai indicat sa ne spuna exact ce tratament sa urmam , din auzite stiu ca trebuie sa consumam mai putine lipide si sa asimilam mai multi carbohidrati . Sa facem reflexoterapie  .. 

Maria Mihai
acum 6 ani

Im primele luni de sarcina dar pana la a 3 a luna , am avut usoare greturi , insa nu am vomitat niciodata . Pofte da chiar mai mult timp , iar unele alimente pe care inainte le mancam acum nici nu mai voiam sa le vad . 

Maria Mihai
acum 6 ani

Nu pot spune ca a fost chiar o sarcina toxica , nu am avut mari batai de cap ca la alte femei , simptomele erau unele obisnuite . 

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru