Sarcina sau nu?

Sava Marina
acum 2 ani

Buna dragi mamici!Sunt noua aici si foarte dezorientată!Sa va spun..ultimul CM 15 August ..Marti am fost la doctor analiza la sange negativ.Dar deja sunt 5 zile in care CM nu a venit.Ciclul imi este regulat la 29 z sanii mi s.au mărit si dor foarte rău.urinez des.si stare de voma am mereusi dureri usoare de ovare.Credeti ca totusi este sarcina?Precizez ca ne dorim enorm de mult in bebe:(.va pup si multumesc

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

liza pana
acum 2 ani

Buna, fetelor!

 

Pentru mine, faptul ca am devenit mamica a insemnat un lucru extraordinar. Dupa lungi incercari,(si aici stiu foarte bine ce soui si la ce te referi) , am ramas gravida si acum, am o fetita de cateva luni. Sunt foarte fericita si impacata, deoarece am ales ca la na?tere sa ii fie recoltate celule stem. Noi ne-am gandit la viitorul ei si vream sa fim cat mai siguri ca nu va avea probleme medicale. Am semnat cu Baby Stem, deoarece este partener Seracell in Romania Seracell este banca numarul 1 in Germania dud al recoltarii si eliberarii lunare de celule stem. Celulele noastre sunt deja depozitate, hartiile sunt facute, noi speram sa nu avem nevoie de ele, dar e bine ca le ?tim in siguranta, depozitate in conditii extraordinare. Voi cum procedati? Recoltati celule stem la na?tere?

Eu te sfatuiesc sa iti urmezi instinctul si sa mergi mai departe cu analizele, cine stie, poate o sa deveniti parinti pana la urma!pupici!

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru