Forum despre nasterea prematura

Anca Spânu
acum 12 ani

Va invit sa discutam despre nasterea prematura, nevoile pe care le au bebelusii atunci cand se nasc inainte de termen si modul in care mamicile primesc asistenta medicala de specialitate.

Sunt multe asociatii care organizeaza campanii pentru strangere de fonduri dedicate dotarii spitalelor cu incubatoarea speciale pentru bebelusii care se nasc prematur.

Spune-ne povestea ta si modul in care ai primit asistenta necesara, fie in spitalul public sau privat. Ce sfaturi ai pentru mamicile insarcinate sau pentru mamicile care au nascut prematur?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 6 raspunsuri din totalul de 6 raspunsuri

Maria Mihai
acum 11 ani

Am nascut normal si nu am probleme , am 2 fetite sanatoase si sunt mandra . Niste mici grasunele 3.1 si 3.5 kg 

anuta tudorache
acum 11 ani

multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut astfel de problema,am nascut la termen

Lupu Florin
acum 11 ani

piciul nostru s-a nascut cu 3 sapt mai devreme, avea 2 kg, acum are 1,9 ani si e super, asa ca daca aveti sarcini premature, nu e o problema, ajung din urma pe ceilalti in 3-4 luni ! a recuperat in o luna aproape 2 kg !

Alina Buz
acum 11 ani

eu inca nu simt miscarile bebelusului dar este inca normal. nu beau si nu fumez asa ca sper sa  nu am probleme  cu bebelusul

oricum, sunt tanara si cred ca organismul meu reactioneaza mai bine, sau asa sper...

diana alexandra
acum 11 ani

Buna,

 

Nasterea prematura nu are legatura cu varsta mamei, ci cu anumite disfunctionalitati ale organismului-care pot fi hormonale, cauzate de stress, epuizare fizica, modul in care se hraneste mama etc. Oricum, daca apar contractii dureroase sau nu nu se  mai simt miscarile fatului, este bine sa anuntati medicul care va efectua atat un consult cat si o ecografie (daca acesta considera ca este necesar). Este foarte important sa nu apelati la persoane care nu au pregatirea necesara, ci va pot povesti din "experienta", deoarece fiecare organism este unic iar cazuistica patologica este extrem de larga.

Alina Buz
acum 11 ani

mie imi este teama un pic fiindca eu sunt tanara si am citit ca in cazul femeilor foarte tinere exista un risc mai mare sa nasca inainte de vreme. sper sa nu fie asa in cazul meu dar oricum o sa am grija de mine, ma ajuta si mama un pic chiar daca e suparata pe mine. sper sa fie bine bebe si sa nu pateasca nimic rau.

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies