Moarte fetala 38 saptamani

Sorina Netoi
acum 3 ani

Buna viitoarelor mamici....eu sunt Sorina si fac parte din grupul celor care si -au pierdut bebelusii nenascuti. Vreau sa va impartasesc povestea mea pentru ca voi sa nu patiti asa ceva.

In urma cu 6 luni eram si eu o femeie implinita,insarcinata cu primul copil,insa drumul meu s-a terminat la 38 saptamani de sarcina.Am avut o sarcina fara probleme,absolut minunata,insa incompetenta medicului meu a facut ca totul sa se termine brusc,fara explicatii si fara suport.

Analizele facute ulterior au aratat faptul ca sunt suspecta de trombofilie...doctora Valcan Cristiana nu si-a dat seama din analizele pe care mi le tot facea periodic...iar din aceste analize,doctora de la hematologie,Uscatescu si-a dat seama ca ceva nu este in regula...ciudat nu?

Un sfat...feriti-va de Valcan Cristiana de la Medlife Grivita pentru ca indarjirea ei de a naste la 38 saptamani un copil mort,nu se mai poate repeta niciodata.Fetita a murit din cauza placentei care nu a mai alimentato deloc!!!Placenta care la ultima ecografie,doctora spunea ca e bn...ecografia nu a durat mai mult de 5 min...tot insista sa mai astept...in conditiile in care copilul avea 3.800 gr.

Sa aveti grija de voi!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru