Cum a fost mamicilor ? Eu spre exemplu am avut niste fetite foarte active , noptile erau chiar de nedescris , insa aud si prietenele ca uneori chiar se sperie ca erau si zile cand nu miscau , erau mai lenesi .
extraordinar! desi nimeni nu ma crede, mi-a miscat pentru intaia oara la 15 saptamani....mi se zbarleste pielea numai cand mi-aduc aminte...in general, a fost un bb foarte activ, de cand a miscat intaia oara si pana cand am nascut nu m-a lasat deloc in pace ( si mie nu imi placea deloc...:D) acum e baietel mare, are 1 an si 4 luni...si mai vreau sa ii fac un fratior ca partener de joaca, pentru ca este tare nazdravan si ii plac copiii! El e ingerasul meu mult asteptat si legatura dintre noi2 este foarte puternica. Asta e valabil pentru toate mamicile, dar ma mandream si eu cu odrasla mea ;) Atat de mult ma inspira baietelul meu , incat am inceput sa compun o gramada de poezii pentru copii. ;)
noi intelegem cel mai bine cum e , insa atunci cand sotul pune mana parca e altfel .. e asa fericit si simte si el o mica parte din noi
Sanatate bebelusi Ce trebuie să știi despre brățările din aur pentru bebeluși?