Medicamente complet interzise pe perioada sarcinii

Candea Teo
acum 8 ani

Va provoc la un nou subiect de discutie...ce tratament aveati prescris de medic si apoi vi s-a interzis sa-l mai luati?

Ce medicamente cunoasteti ca ar afecta dezvoltarea sarcinii?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 7 raspunsuri din totalul de 7 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 8 ani

eu am avut noroc...nu am racit deloc,desi inainte eram experta la asa ceva

Aura Nicuta Dogaru
acum 8 ani

Si eu am luat antibiotice in timpul sarcimii, dar aproape de termen, am contactat o infectie la rinichi si cum nu scapam de ea... antibioticul a fost singura solutie.

Maria Mihai
acum 8 ani

Stiu ca in special antibioticele si antiimflamatoarele nu le pot lua . pot duce la malformatii congenitale destul de grave . In primele 3 luni este bine sa stam departe de toate medicamentele si sa avem grija de noi . 

Candea Teo
acum 8 ani

totusi sunt anumite cazuri in care mama trebuie sa se trateze...cum e o raceala...sau chiar o raceala "jos"...nu trebuie neglijata...

Craciun Roxana
acum 8 ani

Baniuesc ca nici o mama nu risca sanatatea copilului luand aiurea medicamente. Totusi, daca viata mamei e pusa in pericol si trebuie sa ia tratamente, atunci doar medicul hotaraste ce si cum.

Cami Floroiu
acum 8 ani

Idometacinul este foarte periculos, trebuie evitat algocalminul sau alte medicamente care contin ibuprofen, inclusiv siropurile pentru copii. O prietena de-a mea de ex gusta siropurile bebelusului inainte sa il trateze si gusta inclusiv panadol care contine ibuprofen desi era insarcinata. Trebuie evitat orice medicament si neaparat citit prospectul. Medicul stie daca ai voie sa iei ceva anume. 

dar nu doar medicamentele trebuie evitate in sarcina ci si riscul de a face accidente, sau toxiinfectii alimentare. mai bine eliminam cauzele unei boli decat sa ne gandim apoi cum sa le tratam. Pupici si sanatate, sa nu aveti nevoie de medicamente in sarcina!

Ana Naghi
acum 8 ani

din pacate,multe medicamente pot cauza probleme in sarcina,insa unele pot fi luate in cantitati mai mici,prescrise de medic.eu,de exemplu,nu am avut de ales:in ultima saptamana dinainte de nastere am contractat o gripa severa(in luna august!) si a trebuit sa iau un tratament,bineinteles,la recomandarea ginecologului.

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru