inceput de sarcina

belcianu sabrina
acum 4 ani

Buna as avea nevoie de un sfat am facut 4 teste de sarcina si au iesit pozitive am prog marti la dr.marea mea teama e avortu spontan sau incetarea din dex a sarcinii.am aflat de o sapt k sunt insarcinata km in 5 sapt am avut mici crampe si dureri inntr  - o parte si sani durerosi.iar acum nu ma mai dor sanii si sunt mai noi.se poate sa fi pierdut sarcina imi doresc fffff mult mai are rost sa repet testul sau sa astept voi ce ziceti ?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

mihaela cobuz
acum 4 ani

in primul rand felicitari si sper sa fi bine . Nu are rost sa mai faci inca un test pentru ca ar iesi pozitiv . Cel mai bine ar fi sa te duci acum la un control ginecologic si sa vezi daca totul este bine .

durerile de sani sunt normale si cele de burta la fel dar vezi ai grija sa nu fie foarte intense . In caz de avort ai avea simptome cum ar fi sangerarea si niste dureri de burta foarte intense.

daca sarcina se opreste din evolutie nu ai niciun semn. 

Cred ca este normal sa fi ingrijorata . Cu toate suntem. Mergi la un control si linisteste-te . daca nu este nimic deschis acum cu Pastele , ai rabdare pana marti si urmareste-ti simptomele . Sanii se mai inmoaie din cand in cand , mai ales cand sarcina este micuta . Eu una zic ca totul este bine (si sper sa fi bine)si doar esti ingrijoarata.

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru