Dupa sarcina

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Am vorbit multe despre pastile care nu pot fi luate in timpul sarcinii,vitamine care trebuie luate in timpul sarcinii.Intrebarea mea e urmatoarea:ar trebui sa luam vitamine si dupa ce nastem??Precizez ca alaptez.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 8 raspunsuri din totalul de 8 raspunsuri

lili dumitru
acum 6 ani

stiu ca este bine sa iei vitamine dupa ce nasti, poti intreba si medicul; eu nu le suportam, de aia nu le-am luat, dar este bine pentru tine sa le iei.

Ceaus Andreea
acum 6 ani

chiar azi vreau sa ajung sa cer  ceva la farmacie

Maria-Agurita Ignat
acum 6 ani

Da ,este ideal sa iei vitamine si dupa ce nasti.Mai ales daca alaptezi ,corpul tau va avea nevoie pentru refacere.

lili dumitru
acum 6 ani

si eu cred ca e bine sa iei vitamine, mai ales ca alaptezi si te simti slabita; vorbeste cu medicul tau sa-ti recomande ceva.

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Am intrebat asta pt ca nu am luat nicio vitamina pana acum .Alaptez de 4 luni si ma simt cam slabita.Adica sunt ametita si imi pica rau parul.

anuta tudorache
acum 6 ani

Da eu una asa am luat,si alaptam,si luam vitamine in continuare,dar banuiesc ca sunt benefice chiar si daca nu alaptam sa luam vitamine,ca dupa nastere corpul e foarte slabit.

Aura Nicuta Dogaru
acum 6 ani

Cred ca vitaminele ar trebui luate si dupa ce noasti. Sunt niste suplimente pentru mamicile care alapteaza, daca nu ma insel.

Nicoara Claudia

Buna,poti lua vitaminele care le-ai luat in timpul sarcinii,din cate am inteles eu,este chiar recomandat chiar daca alaptezi,pe mine asa m-au sfatuit moasa si medicul imediat dupa nastere.

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru