DOCTORI

Mihaela Cristea
acum 3 ani

Buna,

Sunt insarcinata in 30 de saptamani si din pacate am ajuns la stadiul la care nu mai am incredere in ce spun doctorii si in analizele pe care te trimit sa le faci. Mi s-a dat de catre o doctorita de la Filantropia sa fac TTG (testul de glucoza) si cand am fost azi-dimineata si m-au vazut asistentele cu burtica au zis ca ele pot face testul insa in primul rand risc sa mi se faca foarte rau, iar in al doilea rand risc sa fac diabet tocmai din provocarea glicemiei si sa ii dau si bebelusului. Apoi interesandu-ma de acest test am vazut ca se face in anumite conditii: varsta peste 35 de ani, cazuri in familie, analize din timpul sarcinii cu valori mari la glicemie, alte sarcini cu bebei dolofani (peste 4 kg), la mine nefiind valabil.

Am auzit de dl doctor Varlas Valentin ca ar fi un doctor bun dar in acelasi timp se arunca cu pietre in el, de dl dr. Iosif Niculescu stiu ca este foarte bun si ca promoveaza nasterea naturala. Astea sunt doar lucruri pe care le-am auzit, insa nu stiu nimic pe pielea mea pana acum si cred ca, la fel ca majoritatea femeilor, mai ales cand e vorba de minunea asta din burtica, e normal sa am niste temeri si sa nu ma las pe mana oricui.

Oricine are informatii legat de acesti doi doctori, sau altii, experiente la Filantropia sau la alte spitale, va rog sa ma ajutati pentru ca sunt pe ultima suta de metri si vreau un bebe sanatos.

Multumesc mult

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru