Discutie despre depresie in sarcina

Sfatul Mamicilor

Cum apare depresia in sarcina si din ce motive?

Sunt doar transformari hormonale care ne fac sa ne simtim ciudat? Ne-am schimbat aspectul fizic si ne sperie faptul ca nu stim cum vom reveni la vechea silueta? Ne sperie ideea ca vom deveni mamici si nu stim cum ne vom descurca in educatia si ingrijirea copiilor?

Hai sa vorbim despre cauze, stari de agitatie si ganduri negre care uneori ne intuneca mintea dar pe care le putem depasi impreuna!

Spune-ne cum te simti..  Nu trebuie sa treci singura prin aceasta stare! Mamicile sunt alaturi de tine si te pot ajuta.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Maria Mihai
acum 6 ani

Depresie nu am avut , insa ca orice mama ma gandeam daca nu ma descurs , daca nu stiu ce sa fac , daca plange si nu stiu sa il opresc , il doare  si nu stiu ce sa fac .. si multe alte intrebari care si-au gasit raspunsul dupa nastere , doar cu acel instinct matern . 

Beatrice Alexa
acum 6 ani

O depresie ca la carte nu am avut pe perioada sarcinii, insa o panica non stop de a nu gresi undeva, cu ceva, incat eram de 10 ori mai atenta la tot ce faceam. noaptea ma visam in situatii de a alerga sau de a face eforturi inumane care imi puneau in primejdie pruncul si ma trezeam maxim de speriata....

Craciun Roxana
acum 6 ani

Eu am facut o forma usoara de depresie dupa ce am nascut. Ma simteam inutila, plangeam din orice, eram irascibila. Cu rabdare si atentie din partea familiei am reusit sa ma " vindec".

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru