Alegerea medicului pentru monitorizarea sarcinii

MIHAELA CATALINA TARCAOANU
acum 6 ani

Pe ce criterii ati ales medicul care v-a monitorizat sarcina?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Eu am ales o doctora recomandata de cumnata mea...era super de treaba....in timp ce eu nasteam,ea ii canta bebelui

Maria Mihai
acum 6 ani

Am schimbat primul doctor . A fost recomandat de mai multe persoane ca fiind un medic bun , insa nu am avut acea atragere fata de el si am renuntat . De-a lungul sarcinii am avut o femeie , un medic bun de asemeni dar am simtit ceva atunci cand vorbea cu mine , discutam foarte mult ii spuneam ce probleme am , nu veneam doar pentru un consult si atat . 

Sinziana Baciu
acum 6 ani

Am evitat sa merg la un medic super cunoscut si renumit ca este foarte bun, deoarece am vazut din experienta altor persoane ca e greu de ajuns la el si in plus nu are timp sa iti explice tot ce e nevoie, mai ales la prima sarcina. Am optat pentru un medic bun cu feedback-uri pozitive, dar mai putin renumit.

Cami Floroiu
acum 6 ani

Eu am ales in functie de recomandarile prietenelor care au fost si ele insarcinate si mi-au zis cum s-au comportat medicii. Nu am tinut sa fie un medic dragut cu mine, mai degraba am ales unul care sa fie mai batran dar sa stie mai multe. Depinde fiecare cum se simte bine; daca ai intrebari si esti mai panicoasa cred ca e bine sa mergi la un medic mai apropiat de pacienti, calm, amabil, care sa iti explice ce si cum.

MIHAELA CATALINA TARCAOANU
acum 6 ani

Mie mi-a fost recomandat de o prietena.

Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru