Vaccinurile - bune sau rele pentru copii?

Anca Spânu
acum 11 ani

Subiectul vaccinuri este extrem de discutat. O parte din voi nu vreti sa riscati sanatatea copilului si decideti sa acceptati vaccinurile obligatorii, o alta parte credeti in miracolul vaccinului si le administrati copiilor chiar si alte vaccinuri optionale, si o alta parte sunteti impotriva vaccinarii copiilor. Indiferent de care parte a deciziei va situati, argumente pro si contra sunt in oricare din aceste cazuri. 

Vaccinurile obligatorii au o eficienta ridicata dar sunt combatute de ideea ca cele gratuite, din sistemul de sanatate romanesc, sunt mai putin performante decat cele pe care le poti cumpara singura si care costa un pic mai mult.

Apoi, argumentele impotriva oricarui tip de vaccin se bazeaza pe ideea ca introduci in organism elemente care slabesc organismul si sistemul imunitar. Copiii trebuie lasati sa lupte impotriva bolilor si sa aiba o imunitate puternica in mod natural, prin alimentatie, sport si stil de viata. Totusi, acum sunt milioane de boli care pot afecta corpul omenesc, in consecinta exista si riscul mai mare ca o anumita boala grava sa fie transmisa copilului tau.

Decizia iti apartine pana la urma, dar ca sa te convingi ca ai luat-o pe cea mai buna pentru tine si familia ta, hai sa vorbim despre vaccinuri, experienta ta de pana acum sau convingerile tale. 

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 6 raspunsuri din totalul de 6 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Foarte frumoasa tara asta....acum am aflat ca nu au vaccinul de 4 luni....trebuie sa-l cumpar

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Cred ca medicul te sfatuieste sa le faci, este vorba de comisioanele pe care le primeste la vaccinarea unui copil. Chiar daca il cumperi, cred ca este o taxa de vaccinare.

Ceaus Andreea
acum 11 ani

Momentan i le-am facut pe cele obligatorii,optional nimic.Dar nu stiu daca nu i le vom face si pe acelea.Asteptam sa vedem parerea doctorei

Aura Nicuta Dogaru
acum 11 ani

Cred ca sunt bune vaccinurile oferite gratuit de catre stat. Nu are rost sa intepi copilul cu ''n'' vaccinuri, il si chinui si cred ca nu sunt foarte eficiente toate. Daca il vaccnezi mereu cum o sa-si mai faca singur o imunitate?

Craciun Roxana
acum 11 ani

Eu am facut fetitei toate vaccinurile obligatorii, dar si pe cele optionale. Nu stiu daca au afect pe termen lung pentru ca , inainte sa o ducem la gradi i-am facut varilrix si dupa cateva luni a facut varicela. O forma usoara, dar tot a facut.

Candea Teo
acum 11 ani

am optat pentru vaccinurile din grila oferita de la stat

nu i-am administrat nimic in plus

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies