Cum ne pregatim copiii pentru inceputul gradinitei?

Anca Spânu
acum 9 ani

În colectivitate, bolile se transmit rapid, mai ales la cei mici, al căror sistem imunitar nu este complet dezvoltat. Analizele uzuale recomandate copiilor înainte de intrarea în colectivitate sunt: exsudatul faringian, exsudatul nazal, examenul coproparazitologic și coprocultura.

Coprocultura are drept scop identificarea bacteriilor patogene din materiile fecale. Astfel, sunt identificați copiii cu infecții digestive, precum și cei care sunt asimptomatici, dar elimină microbi prin scaun și sunt în acest fel o sursă de infecție pentru cei din jur.

Examenul coproparazitologic constă în examinarea directă a materiilor fecale în vederea detectării paraziților intestinali (giardia, oxiuri, limbrici, ș.a.)

Exsudatul faringian și nazalse efectuează pentru identificarea bacteriilor de la nivelul căilor respiratorii responsabile pentru meningite, amigdalite, otite, pneumonii, etc. În cazul unor culturi pozitive, se impune efectuarea unei antibiograme.

Pentru că vrem ca micuții voștri să fie pregătiți pentru prima zi de grădiniță și știm cât de importantă este sănătatea lor, MEDCENTER vă oferă pachete promoționale special concepute pentru aceștia:

PACHETUL 1:Coprocultură + Examen Coproparazitologic + Exsudat faringian – la un preț de 39 RON

PACHETUL 2: Coprocultură + Examen Coproparazitologic + Exsudat faringian + Exsudat nazal – la un preț de 49 RON

! Oferta este valabilă în perioada 15.08.2014-30.09.2014.

Mai multe informații găsiți aici: http://goo.gl/BXNEq1. Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta GRATUIT, din orice rețea fixă sau mobilă, la numărul de telefon 0800-800-599.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies