Coacerea vaccinului

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Dupa ce facem la bebelus cate un vaccin acesta cateodata coace.Povestiti-ne despre prima experienta.Eu pot spune ca m-am speriat foarte rau ,deoarece fiind micuta nu stiam ca vaccinul va coace.Doctora de faamilie m-a linistit spunandu-mi ca asa sti ca isi va face efectul.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Acum o sa stiu si eu..daca va urma al doilea

anuta tudorache
acum 6 ani

Stiam de la prima fetita cu vaccinul de la mana va coace,ca asa e normal./

Aura Nicuta Dogaru
acum 6 ani

Nu am patit sa coaca vaccinul la fetita mea, dar este cum ar spune medicul, coace si-si face efectul.

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Asa si mie nu mi-a zis nimeni nimic.Si intr-o seara cand i-am facut baita am vazut.M-am speriat foarte tare,mai ales ca ma speria si mai rau soacramea.Am sunat-o imediat pe mami si ea m-a linistit.Nici eu nu inteleg de ce nu ne avertizeaza,mai ales daca sunt mamici tinere ca si mine

Cami Floroiu
acum 6 ani

Si eu am patit la fel si m-am cam speriat, se sparsese basicuta aceea si curgea lichid. L-am trata cu betadina si oricum am avut grija sa nu se ude. 

In general medicii nu prea zic, si nu pricep de ce, ca doar nu e greu sa informeze macar doua trei chestii elementare. Plus ca apoi am aflat ca daca nu coace vaccinul trebuie repetat, dar nu stiu daca e adevarat asta. 

Oricum, mereu am dilema daca sa fac sa nu vaccinul. Sunt atatea studii care arata ca nu sunt bune, nu mai stii ce sa crezi...

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru