Coacerea vaccinului

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Dupa ce facem la bebelus cate un vaccin acesta cateodata coace.Povestiti-ne despre prima experienta.Eu pot spune ca m-am speriat foarte rau ,deoarece fiind micuta nu stiam ca vaccinul va coace.Doctora de faamilie m-a linistit spunandu-mi ca asa sti ca isi va face efectul.

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Acum o sa stiu si eu..daca va urma al doilea

anuta tudorache
acum 6 ani

Stiam de la prima fetita cu vaccinul de la mana va coace,ca asa e normal./

Aura Nicuta Dogaru
acum 6 ani

Nu am patit sa coaca vaccinul la fetita mea, dar este cum ar spune medicul, coace si-si face efectul.

Ceaus Andreea
acum 6 ani

Asa si mie nu mi-a zis nimeni nimic.Si intr-o seara cand i-am facut baita am vazut.M-am speriat foarte tare,mai ales ca ma speria si mai rau soacramea.Am sunat-o imediat pe mami si ea m-a linistit.Nici eu nu inteleg de ce nu ne avertizeaza,mai ales daca sunt mamici tinere ca si mine

Cami Floroiu
acum 6 ani

Si eu am patit la fel si m-am cam speriat, se sparsese basicuta aceea si curgea lichid. L-am trata cu betadina si oricum am avut grija sa nu se ude. 

In general medicii nu prea zic, si nu pricep de ce, ca doar nu e greu sa informeze macar doua trei chestii elementare. Plus ca apoi am aflat ca daca nu coace vaccinul trebuie repetat, dar nu stiu daca e adevarat asta. 

Oricum, mereu am dilema daca sa fac sa nu vaccinul. Sunt atatea studii care arata ca nu sunt bune, nu mai stii ce sa crezi...

Itsy Bitsy Asociatia MAME

Aboneaza-te acum la Newsletter!