Tenis pentru copii

smash tenis
acum 10 ani

Practicarea sportului de catre copii este necesara pentru ca favorizeaza constructia osoasa, permite o buna dezvoltare a inimii, plamanilor si muschilor.

Pe langa toate acestea, tenisul ii va solicita prichindelului tau foarte multa concentrare si atentie, iar daca acest sport se potriveste temperamentului lui, alegerea e ca si facuta...  
 
Tenisul dezvolta supletea si coordonarea miscarilor, fiind un sport individual care dezvolta simtul tactic si solidaritatea.

Aptitudinile pe care tenisul le dezvolta sunt nenumarate: viteza, forta, rezistenta, in toate formele ei de manifestare (viteza de reactie, executie, repetitie), capacitatea de orientare in spatiu si timp, capacitatea de reactie, de percepere a ritmului, de echilibru etc.
   
Calitatile motrice si capacitatile coordonative se dezvolta diferit, fiind in stransa legatura cu etapele de crestere si dezvoltare ale organismului. Astfel, incepand cu varsta de 3-4 ani pana la aproximativ 12 ani se poate actiona cu succes asupra dezvoltarii capacitatilor coordonative si a vitezei. 

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 0 raspunsuri din totalul de 0 raspunsuri

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies