Olita si ghidul spre reusita!

Nicoleta Avram
acum 11 ani

Am denumit asa subiectul fiindca mi se pare extrem de dificil capitolul "olita".

Fetita mea este adoptata si nu am avut cum sa o educ inca de la 1 an sa faca la olita. Acum are 2 ani si cateva luni si inca face in scutece. Incerc sa o dezvat sa mai faca pe ea dar accepta greu olita. 

De obicei cand face "numarul 2" trage de mine sau o vad eu ca pune mana la fundulet, dar daca o las pe olita nu face nimic. I-am cumparat o olita care canta, se uita la ea cand nu sta pe ea, ii place de saramana olita pana cand trebuie sa se aseze. 

Nu am certat-o niciodata, am lasat-o sa se obisnuiasca dar nu stiu cum sa o invat sa nu mai faca in scutece. Din cate am citit aici pe site dupa 18 luni poti sa incepi deja educatia copilului cu olita, deci eu sunt in intarziere...

Daca aveti idei sau sfaturi, va rog ajutati-ma in aceasta privinta!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 1 raspunsuri din totalul de 1 raspunsuri

Craciun Roxana
acum 11 ani

Copilul meu nu a stat pe olita de la inceput. I se parea ostila olita. Eu insa i-am pus-o mereu in raza vizuala, am lasat-o sa o includa in jocurile ei. Treptat, s-a obisnuit cu prezenta ei si singura s-a asezat.

Ma gandesc ca daca ai lasa copilul putin timp ud, ar vedea ca nu e confortabil cu chiloteii uzi si ar intelege ca daca face la oala va ramane uscata.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies