Gradinite private vs gradinite de stat

Anca Spânu
acum 11 ani

Ce parere aveti despre gradinitele de stat fata de cele private? In afara de faptul ca la gradinitele private platim o taxa, credeti ca educatia oferita difera? 

Sunt mai competente educatoarele din sistemul privat decat cele care activeaza in gradinitele publice? Dotarile - rechizite, materiale educationale, mobilier - conteaza atat de mult atunci cand alegem tipul de gradinita? 

Voi unde va inscrieti sau v-ati inscris copiii? Preferati gradinta privata sau cea de stat? Credeti ca viitorul copiilor este influentat puternic prin educatia primita la gradinita?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Iulia Stet
acum 11 ani

eu am ales cresa deocamdata. e de stat si sunt multumita. o sa fac la fel si cu gradinita. Si la stat se plateste o taxa dar e  mai mica si rechizitele si ce mai trebuie sunt platite din cate stiu eu tot de parinti din fondul grupei. nu stiu despre gradinitele private prea multe pentru ca la noi in oras nu stiu daca este vreuna.....

Craciun Roxana
acum 11 ani

Am optat pentru o gradinita privata fiindca la 2 ani nu mi-o primea nicio gradinita de stat. Nu pot spune ce diferente ar fi intre o gradinita de stat si una privata, stiu ca nr de copii e mult mai mic la cele private, deci atentia acordata fiecarui copil in parte e  mai mare.

Ana Naghi
acum 11 ani

cred ca voi opta totusi pentru o gradinita de stat.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies