Gradinita vs educatia de acasa

Dana Iahim
acum 11 ani

Vreau sa stiu ce parere aveti despre gradinite si daca voi aveti incredere sa va duceti copilul la gradinita. 

Este bine fiindca socializeaza cu alti copii de aceeasi varsta, dar nu stiu ce obiceiuri va deprinde de la gradinita. Eu inca nu l-am dus pe baiatul meu si imi fac griji. 

Voi ce parere aveti despre gradinite, este mai bine sa iti duci copilul sau sa ii oferi o educatie acasa?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Buhas Ioana
acum 11 ani

Eu cred ca e mai bine sa-l duci pt. ca oricum  intr-o zi tot trebuie sa se rupa de fusta mamei. Si fiind intr-un colectiv invata mai repede, pt ca asa sunt copii, invata unul de la altul. Eu azi am fost prima zi cu baietelul meu la cresa.....inainte sa-l duc mi-am facut f.mari probleme...cum va sta fara mine, cum va manca fara mine, etc......si mi-am dat seama ca mi-am facut griji degeaba...a fost destul de bine. A plans un pic dimineata imediat dupa ce l-am lasat dar a zis educatoarea ca ia trecut repede si totul a fost ok...s-a acomodat f.repede....acum sper sa fie si maine tot asa :-) vom vedea !

Craciun Roxana
acum 11 ani

Nu sunt de parere ca un copil trebuie sa creasca legat de fusta mamei. Are nevoie sa stea printre straini, sa invete sa comunice, sa aleaga singura, sa devina independent.

Acolo interrelationeaza cu ceilalti, isi dezvolta vocabularul, devine altruist.

Ana Naghi
acum 11 ani

amandoua au rolul lor,nu cred ca e bine una fara cealalta.copilul trebuie sa mearga intr-o comunitate,este important in dezvoltarea lui si in formarea personalitatii viitoare.

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies