Cum petreceti de 1 iunie?

Nicoleta Avram
acum 11 ani

Voi cum va distrati de 1 iunie? Eu si galusca mea vom merge in parc sa ne jucam cu alti copii si sa ne dam in leagan si sa facem castele de nisip in locul pentru copii. 

Sper sa fie vremea buna si sa nu ploua. Voi cum va distrati de 1 iunie cu prichindeii vostri? Vrem si noi idei originale poate ne facem planuri impreuna.

Pupici  Kiss

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 4 raspunsuri din totalul de 4 raspunsuri

Cami Floroiu
acum 11 ani

Noi o sa ii petrecem tot acasa cu cantecele si papusele si ne vom distra de minune amandoua, ca doua fetite - una mica si scumpica foc si cealalta mare si vaccinata :)).

Oricum, pentru mine 1 iunie este o zi la fel de frumoasa ca toate celelate, fiindca am o fetita dulce si cuminte mai mereu. Mai face ea nazbatii cand plange si mami nu intelege de ce dar trecem cu vederea.. Kiss

Distractie placuta mamici, mai ales daca mergeti la concerte. 

Apropo, merge careva la targ-ul de copii kidex?

Iuliana Ionescu
acum 11 ani

Noi vom petrece in casa si la o plimbarica si ne vom uita le emisiuni pentru copii si o sa cantam cantecele asa cum ne pricepem noi mai bine, sau o sa coloram peretele din camera cu floricele si copacei si fluturasi :) 

Dana Iahim
acum 11 ani

Baiatul meu va sarbatori ziua de 1 iunie la gradinita cu ceilalti copii si i-am pregatit o surpriza, un tort in forma de trenuletul Tomas, ca e innebunit dupa tomas si prietenii lui, nu mai stie nimic in afara de masini,trenuri si elicoptere.... Wink

Mada Dobre
acum 11 ani

Eu voi sta acasa cu baietelul meu, fiindca este micut dar tati merge cu cel mare la concertul Cleopatrei Stratan. Sper sa se distreze impreuna :)

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies