Bolile copilariei

Ana Naghi
acum 11 ani

Bolile copilariei sunt inevitabile si e important cat de informate suntem noi, mamele si care este relatia cu medicul pediatru sau cel de familie.

Sanatatea micutilor nostri este nepretuita, de aceea trebuie sa fim atente la toti factorii care o influenteaza: alimentatie, igiena, odihna, etc.

E la fel de important sa stim ce boli tratam acasa si care sunt urgentele care impun prezentarea la medic.

Cum te comporti cand micutul tau sufera? Ai o buna relatie cu pediatrul care il ingrijeste pe copil?Spune-ne mai multe, vrem sa stim!

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 5 raspunsuri din totalul de 5 raspunsuri

Alina Buz
acum 10 ani

Si eu zic ca cel mai bine este sa faca bolile in copilarie, dar vaccinurile intarzie din cate stiu eu aparitia lor. Eu de ex am facut rubeola la 25 de ani. Cel mai bine cand sunt mici fiindca isi formeaza imunitatea si de pojar sau varicela eu nu am auzit sa sufere prea tare un copil, dar adulti da.

Ana Naghi
acum 11 ani

e foarte bine ca ati gasit un medic asa bun!conteaza mult si pentru copil si pentru parinti!copilul sa se simta confortabil la vizita medicala,iar parintii sa primeasca raspunsurile necesare

Craciun Roxana
acum 11 ani

Copilul meu are un pediatru deosebit. Intotdeauna o controleaza din cap pana in picioare, are grija sa ii ofere cele mai bune tratamente.

Noi suntem mai fricosi ca parinti, asa ca , de cate ori apare vreo problema dam fuga ba la pediatru, ba la urgente daca e noaptea. Niciodata nu o tratam dupa ureche.

Ana Naghi
acum 11 ani

e un lucru foarte bun ce faci tu,teo!de multe ori parintii gresesc,in sensul ca sunt mereu panicati si nu fac decat sa sporeasca nelinistile copilului care si asa se intreaba ce se intampla cu el...

Candea Teo
acum 11 ani

Eu as prefera ca Maria sa faca aceste boli cat este mica...nu degeaba le spune bolile copilariei.

Cand este bolnava, imi iau concediu medical si ii sunt alaturi.

Incerc sa-i atrag atentia spre activitati, ne jucam, cantam, citim, invatam cate ceva nou...

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies