Alimentatia pentru prescolari

Sfatul Mamicilor
acum 10 ani

Alimentatia pentru prescolari este o preocupare pentru orice mamica mai ales cand vrem sa alegem cele mai bune alimente pentru copiii nostri, vrem sa creasca sanatosi si sa ne asiguram ca au necesarul de vitamine si minerale.

E o adevarata provocare sa ii determinam sa manance sau sa compunem meniul zilnic, avem nevoie de idei, imaginatie si sfaturi de calitate din partea mamicilor. 

Hai sa vorbim despre hrana prescolarilor si sa culegem cele mai bune recomandari. Laughing

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 1 la 3 raspunsuri din totalul de 3 raspunsuri

Craciun Roxana
acum 10 ani

Asa este, ananaghi, iar felul cum ii invatam sa manance pe copii in primii 3 ani de viata e foarte important in dezvoltarea lor ulterioara. Iar starea de sanatate a viitorului adult depinde de acest aspect.

Ana Naghi
acum 10 ani

e important cum le prezentam "marfa" copiilor nostri.si noi trebuie sa fim exemple pentru ei,totul-inclusiv alimentatia-se invata acasa

Craciun Roxana
acum 10 ani

De obicei o intreb pe fetita ce ar vrea sa manance si apoi ii spun si varianta mea. Ii dau senzatia ca ea si-a ales meniul si e foarte bucuroasa. Caut sa ii ofer hrana de calitate, proaspata, preparata in casa.

Sunt norocoasa pentru ca fetita mea rar face nazuri in fata farfuriei . Ca sa o determin sa manance fructe si legume proaspete am inventat tot felul de povesti. Deocamdata e in regula.

Discutii aprinse

Modifică setările cookies