Recoltarea de celule stem

Alina Buz
acum 7 ani

Recoltarea de celule stem este o optiune care trebuie discutata!

Voi ce parere aveti despre ea? 

Sunteti de acord cu recoltarea in ideea ca peste ani si ani daca bebe este bolnav are o sansa sa fie tratat datorita acestor celule sau credeti ca sunt doar bani cheltuiti  tinand cont ca inca nu au existat dovezi clare ca acele celule pot salva viata lui. 

Credeti ca merita sa platiti recoltarea si depozitarea celulelor chiar daca nu e sigur acum in speranta ca peste ani se vor gasi metode mai performante, sau credeti ca medicina se va dezvolta si vor fi noi si noi tratamente pentru bolile aparute?

Sunt multe intrebari si multe nelamuriri! 

Voi cum ati procedat? Ati apelat la o banca de celule stem sau nu?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 11 la 12 raspunsuri din totalul de 12 raspunsuri

CATALINA MARIA BERES
acum 7 ani

nu am facut recoltare desi mi-as fi dorit, pretul mi se pare enorm la veniturile pe care le avem si nici rata nu puteam face pentru ca deja aveam una la apartament.

Gabriela Gherman
acum 7 ani

Eu una sunt de acord cu asa ceva.Norocul meu este ca am nascut in Italia si aici nu se plateste.Inainte de nastere te intreaba daca vrei sau nu si am fost de acord.Medicina in ziua de asta evolueaza foarte mult si nu se stie unde se va ajunge in viitor.Nu stii niciodata cand ai nevoie.Noi am trecut prin perioada foarte urata cu micutzul.A fost suspect de epilepsie.Pana la urma s-a dovenit  a fi o alarma falsa.Dar daca avea intr-adevar cine stie poate cu ajutorul celulelor se putea vindeca.

In concluzie,daca aveti posibilitatea sa o faceti faceti-o.

O zi frumoasa sa aveti!


Descopera nume de copii

Discutii aprinse

Aboneaza-te la newsletterul nostru