Forum Mama alege daca naste natural?

Anca Spânu
acum 12 ani

Aduc in discutie un subiect care preocupa multe mamici: nasterea naturala!

Nasterea naturala este indicata fiindca organismul tau se recupereaza mai repede, insa in cele mai multe cazuri medicul decide ce este mai bine pentru tine si bebelus. In perioada de travaliu, fiecare mamica si bebelus reactioneaza diferit, de aceea decizia privind modalitatea de nastere nu corespunde intotdeauna cu planul de acasa.

Este nasterea naturala o alegere a mamei sau mai degraba o dorinta care va fi sau nu implinita de medicul care o asista? Crezi ca medicii apeleaza prea repede la cezariana, in detrimentul nasterii naturale sau ai fost incurajata sa nasti natural?

Trebuie sa fii membra pentru a raspunde acestui topic. Inscrie-te acum! | Autentifica-te!
Afisam de la 11 la 12 raspunsuri din totalul de 12 raspunsuri

Laura Doarca
acum 11 ani

Da in unele cazuri si medicul te determina sa nasti natural eu vroiam sa fac cezariana ca auzisem eu ca nastera normala este foarte dureroasa am mers la medic si i-am spus ca vreau sa fac cezariana iar el mia explict cum e cezariana ca este mai dureroasa decat nastera normala si ca te refaci mai greu si ma convins sa nasc normal cu epidurala daca vreau si am nascut normal cu epidurala  si nasterea provocata dar nu am simtit nimic si am nascut si repede.

Candea Teo
acum 11 ani

uneori da, se pare ca poate sa aleaga mama.

dar sunt si cazuri in care nu este de ales (anumite probleme de sanatate ale mamei, o nastere anterioara prin cezariana, pozitia gresita a fatului, bebelusul este prea mare,etc)

nasterea naturala este cea mai recomandata...cu indicatii si pregatiri anterioare, acest moment poate vedeni minunat.

este atat de minunat sa fi partasa unei minuni...minunea de a aduce un suflet curat pe pamant..


Descopera nume de copii

Discutii aprinse

delamamalafiica.ro
Modifică setările cookies